Svet

Zdravnica v hudi vročini v avtu pustila dojenčka, ni mu bilo več pomoči

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 12:34 24.avgust 2026.

Kruta smrt.

• Toma 10:05 24.avgust 2026.

Tudi jaz se pritožujem nad svojo pozabljivostjo, ampak te überidiotke pa ne bi mogel posekati!

mahatma2 13:16 24.avgust 2026.

Sem letos na nekaj pozabil, čeprav sem se celo leto veselil tega dne. Ni bilo nobene tragedije in ne škode, bil sem slabe volje in jezen nase nekaj dni. Povem pa da mi niti na misel ni prišlo , da ...prikaži veča to lahko pozabim, zato se lahko zgodi kaj takega , kar potem vodi v tragedijo. Ta tragedija, če bi se meni zgodila ne vem, kako bi preživel še nadaljne dni in leta do svoje smrti. Vendar pa ne morem reči ne zase in ne za še tako skrbnega človeka , da se mu kaj takega ne more zgoditi.

• bobubob 08:16 24.avgust 2026.

Tudi zdravniki so samo ljudje, ki so se izobrazili za opravljanje nekega poklica. Kot povsod, imamo tudi med njimi poštenjake in gnide. Predvsem zadnje so med Janševim kovidovanjem presenetljivo množično prilezle na plan....Bog jim poplačaj, saj tuzemske oblasti tega niso ...prikaži več sposobne. Kakor pravijo, vrana vrani ....

• irena213 14:01 24.avgust 2026.

Zdravnica?

• vijavaja 17:31 24.avgust 2026.

Tudi zdravnica je človek z napakami ki jih počnemo vsi brez izjeme.

• munja 21:52 24.avgust 2026.

In kaj potem, če je zdravnica, to je njen poklic??!!

• karam 12:47 24.avgust 2026.

prokleta kurva stara!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.