Zdravje
2299 ogledov

Zdravniki na nogah: "Stavka je mila oblika tega, kar bo sledilo, če se v zdravstvu ne bo nič zgodilo"

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Iuckyss 17:07 18.december 2023.

Sestram, strežnicam in nasploh nižjemu kadru povečat plače, ker oni so med Covidom opravljali najtežje delo in dobili najmanj Covid dodatkov..Strežnice, ki so bile najbolj v stiku z bolniki,tega dodatka sploh niso dobile, ker jim je država doplačevala do minimalca..Ostala ...prikaži več banda, ki je te bolnike videla le od daleč pa so kasirali tisoče evrov...Naj vrnejo dodatke in odgovarjajo za laži in zavajanja, ne pa da bi jim zviševali plače...Naj gredo v Nemčijo, mi bomo pa Balkance vzeli..

• Brane Kacjan 11:44 19.december 2023.

Dejstvo. Naslov članka pove vse.

• Ender3 18:16 18.december 2023.

Stavko napoveduje ceh, ki je zavezan humanizmu in hipokratu. Ki je šolan za to, da pomaga bolnim in poškodovanim.Kako razumeti, da jim je bolj pomemben družbeni status in finančna nagrada kot pa, učinkovita pomoč državljanom.Zakaj negovalni kader ni nikoli posegel ...prikaži več po stavki.Ker se očitno bolj zavedajo humanega poslanstva in dela do tistih, ki jih potrebujejo.Državljani bi morali izraziti protest in nasprotovanje tistim, ki jih izsiljujejo in grozijo..Sramota je, kaj se gredo v teh kriznih časih.

• borut08 10:12 21.december 2023.

Ko je država Dala ukaz,ko me nikoli niso mogli ustrahovati,izsiljevati imeti v oblasti in utišati pa niso imeli pomislekov,da mi uničijo tudi transplantirano ledvico.Z zavlačevanje z biopsijonin ter zdravljenjem transplantirane ledvice več kot 2 leti so mi tako namerno v ...prikaži več UKCL povzročili odpoved ledvice.Vzporedno je država zlorabila še psihiatrijo,d me prikaže kot neveredostojnega govorca oz.pricevalca in vse prikrije.Vendar izvidi govorijo zase.Glej moj Facebook Instagram Borut Zabret.L.p.

• atamama 18:14 18.december 2023.

Glede na povedano s strani predstavnika večine zdravnikov (ki so v Fides):'"Stavka je mila oblika tega, kar bo sledilo, če se v zdravstvu ne bo nič zgodilo," je ob opominjanju na slabe razmere v zdravstvu opozoril Polh.'' Predlagam tožilstvu da ...prikaži veča navedeno izjavo zapiše in jo šteje kot okoliščino, ko se bo spet kateremu od pacientov utrgalo. Žal zdravniki, ko se gre za človeka in njegovo zdravje-življenje, ste že imeli lepe primere kaj se je zgodi. In skrivanje v ordinacijo? Ali hujše? Perje dol!!

• jakec42 08:21 19.december 2023.

Zanimajo jih samo plače in zaslužki,pacienti ne!

• brencl47 16:46 18.december 2023.

Jih podpiram, še posebej ko njihovo delo primerjam s delom oz. zavlačevalskim nedelom v vrstah sodniškega ceha. Tudi kar se znanja in šolanja tiče, so zdravniki krepko nad njimi, da odgovornost in posledic iz morebitnih napak ne omenjam. Treh opic ...prikaži več - simbola sodniškega ceha pač ... !

• Ender3 18:00 18.december 2023.

To bi razumel, če ne bi vedel kdo stoji za tem komentarjem..Ti bi podpiral hudiča, če bi ti bilo naročeno..

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.