V prometnih pravilih piše, da ima vozilo podnevi prižgane luči. Torej 24h! Pred nekaj leti so nam šparovni nemci uturili, samo spredaj. Torej dnevne vozne luči. Sedaj, ko so ledice, je poraba majhna, torej bi bilo res bolje, da bi… ...prikaži več bile vozne luči spredaj in zadaj. Ob slabem vremenu se nekaterih avtov sploh ne vidi.
Ali pa če bi mogoče uvedli komunikacijo med vozili in bi na displayu na alraturni plošči pokazali, koliko avtov je pred tabo, kdo zavira, kdo pospešuje, kdo je vklopil smernik, itd. To bi bilo hudo dobro tudi za primere v… ...prikaži več megli. Komunikacija bi bila kar običajen WiFi z malo povečano močjo. Dobrih 100 metrov bi bilo povsem dovolj. Druga opcija je pa eSim, ki ga sedaj tako ali tako ima večina vozil. Ni mi jasno, kako da se tega se nihče ni spomnil.
Top! Ker kot pešcu, ko je treba iti čez prehod, to zelo prav pride, saj vidiš, ali model sploh bremza ali se samo pelje normalno in čakaš, da te spremeni v palačinko ... Že 10 let nazaj sem razmišljal o… ...prikaži več čem takem, da bi tudi pešci videli ali kdo sploh zavira proti njim ali ne in ali je zaradi tega sploh potrebno čakati tako dolgo, dokler se ne ustavi, da greš preko.
V prometnih pravilih piše, da ima vozilo podnevi prižgane luči. Torej 24h! Pred nekaj leti so nam šparovni nemci uturili, samo spredaj. Torej dnevne vozne luči. Sedaj, ko so ledice, je poraba majhna, torej bi bilo res bolje, da bi… ...prikaži več bile vozne luči spredaj in zadaj. Ob slabem vremenu se nekaterih avtov sploh ne vidi.
&o bo veselo na cesti, sploh ponoči! Od silnega utripanja rdeči in zelenih luči še semaforja ne boš registriral!
Ali pa če bi mogoče uvedli komunikacijo med vozili in bi na displayu na alraturni plošči pokazali, koliko avtov je pred tabo, kdo zavira, kdo pospešuje, kdo je vklopil smernik, itd. To bi bilo hudo dobro tudi za primere v… ...prikaži več megli. Komunikacija bi bila kar običajen WiFi z malo povečano močjo. Dobrih 100 metrov bi bilo povsem dovolj. Druga opcija je pa eSim, ki ga sedaj tako ali tako ima večina vozil. Ni mi jasno, kako da se tega se nihče ni spomnil.
Pa ti znaš sploh vozit ,aja tako boš lažje buljil v telefon ali celo filme gledal med vožnjo.
Prikaz varnostne razdalje vozila za teboj in opozorilo na zadnjem steklu ,da je preblizu bi lahko tudi pogruntali .
Pri novejših avtih so že zdaj kot novoletna jelka in ne bo kaj dosti koristilo to,razen tistemu.ki je uspelo nekaj iztržit za svoj žep.
imam cliota 1.4 motor in ni novoletna jelka .......je stroj ki se ga ne da uničitt saj ima že 24 let pa preko 220 000 km za sabo
slavauk22,renault ima odlične bencinske motorje,samo ni govora o tem,žal brcaš v temo s takimi komentarji
Top! Ker kot pešcu, ko je treba iti čez prehod, to zelo prav pride, saj vidiš, ali model sploh bremza ali se samo pelje normalno in čakaš, da te spremeni v palačinko ... Že 10 let nazaj sem razmišljal o… ...prikaži več čem takem, da bi tudi pešci videli ali kdo sploh zavira proti njim ali ne in ali je zaradi tega sploh potrebno čakati tako dolgo, dokler se ne ustavi, da greš preko.
Točno to sem omenil malo višje- žal pozneje opazil tvoj komentar
Obvezna oprema tako kot ketne za na letne gume pozimi,ki jih ne zna nobeden montirat
Kdo noben? Kdaj hočeš!
Babe že ne,pa mularija,pa penzionisti ,dej mal razmisli
Jaz sem jih v 40 letih 1x, v kuhinji!
Ne razumem čisto te logike ; zelena luč pomeni vozi ! kako bo potem razumljena kot ,da nekdo zavira ??
Mnogokrat se vprašam ali avto, ki se približuje prehodu za pešce bremza ali ne ? Sploh pa sedaj ko vnukinjo trajbam... - tak, da pač počakam..
Sporoča drugemu, npr. pešcu, da je bremzal in da ima frej. Po isti logiki kot sporoča onemu zadaj, da je bremzal in da naj bremza še on.
Nič skrbeti, naša zakonodaja tako rekoč onemogoča naknadno vgradnjo kakršnihkoli delov in tega pri nas zagotovo ne bo.