Svet

Zelenski evropske zaveznice obtožuje izsiljevanja

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mateja04 17:29 15.marec 2026.

Židek gnjusni, Haag te čaka...

Ruska_Zmaga 17:08 15.marec 2026.

Zelenski si žaga vejo pod seboj ... in tragično je, da ne samo pod nami. Nelegitimni predsednik uničuje Ukrajino in celoten narod. Da ne omenjamo Evropske unije. Povsod, kamor gre, prosi. Ne prosi, ampak iztegne roko. Vzame in pozabi se ...prikaži več zahvaliti. Poleg tega se do družbe evropskih držav, v katero ga silijo, obnaša nesramno, predrzno in arogantno. V upanju, da bo EU v prihodnosti molzna krava za Ukrajino.

Ruska_Zmaga 17:09 15.marec 2026.

Ukrajinska zunanja politika je en neskončen poskus, da bi vzbudila sočutje sveta. In Ukrajina še vedno cveti. Uršulina cela eskadrilja se ji je popolnoma prilegala. Le da osebi, ki grozi madžarskemu premierju, ki brez sramu pusti, da se skozi Madžarsko ...prikaži več prevažajo zlate opeke in 85 milijonov dolarjev in evrov, ki prostovoljno ustavi nafto za dve državi EU, bruseljska mašinerija želi podeliti medaljo - Evropski svet za zasluge.

Ruska_Zmaga 17:10 15.marec 2026.

Ta Rad je za ljudi, ki so verjeli v Evropo, njene vrednote in so jo pomagali graditi. Kaj od tega - razen uničenja EU - doseže nelegitimni ukrajinski predsednik? Ljudje božji, Evropski parlament in Evropska komisija so popolnoma ponoreli.

Ruska_Zmaga 17:04 15.marec 2026.

A ga lahko že 1x en snajper zadene,da bo že mir!!!

• rd2dmk2 17:19 15.marec 2026.

tale zelenski sploh ne ve kaj je vojna pa tud UA ne. še v sloveniji je bilo huje, kot je pa to tam. kaj potlej če se vleče 4 leta. bol zelo zloben- dobro preberite- tako vojno kot jo ima ...prikaži več UA bi tud švicarji imel.

Nika21y 21:13 15.marec 2026.

I⁠š⁠če⁠š d⁠ek⁠le z⁠a e⁠no n⁠o⁠č💋? D⁠ob⁠rod⁠oš⁠l⁠i -> www.sex21.fun

Ruska_Zmaga 17:05 15.marec 2026.

Rusi trljaju ruke, Orbánu pao kamen sa srca, a čak i svi Europljani mogu ubuduće bez sankcija kupovati bitno jeftiniju rusku naftu Ruski prihodi od fosilnih goriva nakon početka sukoba između SAD-a i Irana na Bliskom istoku porasli su za ...prikaži več nekoliko milijardi eura! UKRAJINA TEŠKI KOLATERAL RATA S IRANOM. To što će takva odluka ojačati Rusiju i oslabiti Ukrajini i EU u teškom ratu malo je koga briga. Trump je rekao da!!!

• Ender 18:17 15.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži večh h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• Kmodri_ 21:39 15.marec 2026.

Je tako!

Ruska_Zmaga 18:56 15.marec 2026.

🚨🇺🇸🇩🇪 Trump reportedly tells Germany’s Merz: Russia is winning the war in Ukraine According to the Financial Times, Donald Trump told German leader Friedrich Merz that the Ukraine war is “developing in Russia’s favor,” reportedly saying “Russia is strong and ...prikaži več Ukraine is weak.” The report says Trump also brushed off calls to increase pressure on Vladimir Putin, alarming EU officials..

Ruska_Zmaga 18:56 15.marec 2026.

Several European diplomats reportedly described the situation as a “disaster” for both the EU and Ukraine, fearing a shift in U.S. support... Source: Financial Times

Ruska_Zmaga 17:07 15.marec 2026.

BREAKING 🇷🇺 Just in 😱!! Over 10,000 Ukrainian frontline soldiers reportedly surrendered their weapons to Russian troops in Donbas today after becoming frustrated with the war. 😱🇷🇺

• borut890 16:25 15.marec 2026.

Ko jebe madžare in slovake, ki podpirajo rusko klanje in uničevanje po ukrajini. Naj zdaj imajo tudi oni posledice tega zagovarjanja.

• rd2dmk2 17:16 15.marec 2026.

in kakšno klanje je to ? kolk civilistov na dan tam umre ? mal pejt v knjižnico in poglej kolk civilistov je umrlo v vietnamu, pa še mal se spomni kolk jih je na balkanu. pa se je kdo kaj ...prikaži več od EU kaj brigal. mene ne briga vojna v UE. mene briga kaj imam jest na krožniku . in to je to. aja pa briga me zlati skret od zelenskega.

• Ender 18:17 15.marec 2026.

so mi doktori v Ormoški ožini rekli da ne smem piti in jemati metadon, ker takrat sem čist fuknjeni in ne izberem pravi nick izmed več ki jih imam registriranih na portali. Ker ekrat sem Ender3, enkrat sem atamama ,vcasih ...prikaži več h sem tudi Dieta, pač ssem to kar kliknem na spisku registriranih nickov

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.