Jasno je, da imajo v Mariupolu glavno besedo enote Azov in zato je zaman upati, da bodo dovolili umik civilistov. Ob napadu ruskih sil je posledično za pričakovati veliko mrtvih civilistov, ki ne bodo nujno umrli zaradi ruskega obstreljevanja. Zadrževali… ...prikaži več naj bi tudi 9 iranskih študentov, ki jih nameravajo ob ustreznem trenutku prikazati kot žrtve ruskega nasilja.
Ukrajinske oblasti in sama vojska je dodobra prežeta z nacističnimi elementi, zato je treba pričakovati ustrezen način dejstvovanja..
Če gre za nepreverjene novice je to pač treba napisati..In, če se pišejo nepreverjene novice z ene strani, je prav, da se objavijo tudi z druge..Včeraj sem napisal "nepreverjeno novico", da so ukrajinske varnostne sile pri aretaciji ubile člana ukrajinske… ...prikaži več pogajalske skupine, osumljenega izdajstva...Ta novica je danes potrjena ..
Putin je že zdavnaj jasno povedal, da NATO v Ukrajini za Ruse ni sprejemljiv. NATO se obljub ni držal in sedaj se kreteni sprašujete kaj počnejo Rusi v Ukrajini ?!
Nacistični bataljon Azov je že v več mestih uporabil svoje lastne rojake za živi ščit, kar je sicer vojni zločin, ampak Ukrajincev se to očino ne tiče.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik.
To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Gledam molotovke..... Partizanski način bojevanja. Tako so se morali naši predniki boriti proti okupatorju in domačim izdajalcem. Zgodovina se ponavlja.
Jasno je, da imajo v Mariupolu glavno besedo enote Azov in zato je zaman upati, da bodo dovolili umik civilistov. Ob napadu ruskih sil je posledično za pričakovati veliko mrtvih civilistov, ki ne bodo nujno umrli zaradi ruskega obstreljevanja. Zadrževali… ...prikaži več naj bi tudi 9 iranskih študentov, ki jih nameravajo ob ustreznem trenutku prikazati kot žrtve ruskega nasilja. Ukrajinske oblasti in sama vojska je dodobra prežeta z nacističnimi elementi, zato je treba pričakovati ustrezen način dejstvovanja..
Zadrževali naj bi ..., si kot RTVSLO, naj bi, sliši se, ipd. Vidiš tudi že vse rdeče, pa take tudi klamfaš.
Če gre za nepreverjene novice je to pač treba napisati..In, če se pišejo nepreverjene novice z ene strani, je prav, da se objavijo tudi z druge..Včeraj sem napisal "nepreverjeno novico", da so ukrajinske varnostne sile pri aretaciji ubile člana ukrajinske… ...prikaži več pogajalske skupine, osumljenega izdajstva...Ta novica je danes potrjena ..
Kaj dela ruska vojska tam? Ali še zmeraj podpirate novega Hitlerja, ki je krenil v "obrambni" napad drugih držav?
Putin je že zdavnaj jasno povedal, da NATO v Ukrajini za Ruse ni sprejemljiv. NATO se obljub ni držal in sedaj se kreteni sprašujete kaj počnejo Rusi v Ukrajini ?!
Putin nima kaj za blebetati, kaka bo ureditev v Ukrajini. Hitler tudi ne bi napadel nobene države, če se ne bi branil.
Nacistični bataljon Azov je že v več mestih uporabil svoje lastne rojake za živi ščit, kar je sicer vojni zločin, ampak Ukrajincev se to očino ne tiče.
Vojni zločin je v prvi vrsti napasti suvereno državo. Vse ostalo so blodnje ruske propagande, ki ji mogoče nasedejo ljudje brez lastnih možganov.
Pepe, torej so ZDA v zadnjih letih stalno v izvrševanju vojnega zločina..
Putinovi lizalci anusa, ZDA imajo zmeraj kako soglasje OZN. Ruske horde nikoli za noben poseg.
Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎
Gledam molotovke..... Partizanski način bojevanja. Tako so se morali naši predniki boriti proti okupatorju in domačim izdajalcem. Zgodovina se ponavlja.
Kaj še ga kdo posluša pobegiča?