pa da se ima za človeka,,prej naj bi mislila pokvarjenka ,,in otroke je delala da bi postali teroristi in morilci,,sedj pa se naj ji pomagajo,,taki se nikoli ne spremenijo na bolje ,,vedno več sovraštva je v njih ,,in nobena terapija… ...prikaži več jim ne koristi ,,sedj jih bodo še redili ,,le kako bi bilo da so tasm doli ti neljudje zmagali,,klavnica je bila že tako kaj bi počeji ti stvori z drugače mislečimi če bi zmagalo ,,tega ta baba ne pove,,
ENE NAPAKE? Tisoče in več mrtvih, obglavljenih nedolžnih...je ENA NAPAKA? Tore bi morali Hitlerja tudi pomilostiti, saj je bil človek, je pač naredil ENO NAPAKO... Ker sem vsaj jaz človek ne bom rekel "pobit" ampak: zapret za celo življenje brez… ...prikaži več možnosti izpustitve. Otroci da so nedolžni? Japajade. Vzgojeni v duhu ISIS-a sekajo glave že pri starosti pod 10 let, pa se smejejo zraven...
Brez milosti!
pa da se ima za človeka,,prej naj bi mislila pokvarjenka ,,in otroke je delala da bi postali teroristi in morilci,,sedj pa se naj ji pomagajo,,taki se nikoli ne spremenijo na bolje ,,vedno več sovraštva je v njih ,,in nobena terapija… ...prikaži več jim ne koristi ,,sedj jih bodo še redili ,,le kako bi bilo da so tasm doli ti neljudje zmagali,,klavnica je bila že tako kaj bi počeji ti stvori z drugače mislečimi če bi zmagalo ,,tega ta baba ne pove,,
Ene napake????? Od kdaj pa se imenuje obglavljanje ljudi, mučenje in simpatiziranje s tem NAPAKA!
ENE NAPAKE? Tisoče in več mrtvih, obglavljenih nedolžnih...je ENA NAPAKA? Tore bi morali Hitlerja tudi pomilostiti, saj je bil človek, je pač naredil ENO NAPAKO... Ker sem vsaj jaz človek ne bom rekel "pobit" ampak: zapret za celo življenje brez… ...prikaži več možnosti izpustitve. Otroci da so nedolžni? Japajade. Vzgojeni v duhu ISIS-a sekajo glave že pri starosti pod 10 let, pa se smejejo zraven...
deratizacija ne da jih do smrti redijo,,
poklat
Ja treba jim je dati možnost da se pobijejo med seboj.
Islam je kuga človeštva!
Na tisoče ubitih nedolžnih ljudi na najbolj gr način mučenja??? Za kaj takega ni nobenega opravičila, samo šus v čelo.
Marš bagra ubrisana !
Jaz bi jim dal še eno možnost. Če še to zapravijo pa izgon.
taki se nikoli ne spremenijo na boljše ,kvečjemu na slabše ,,in kam bi jih pa izgnal? teh stvorov si noben normalen ne želi v svoji bližini
A bodo obglavljeni in na vse možne zverinske načine pobiti tudi dobili še ENO možnost??
Oko za oko ni rešitev.
Kmodri Kaj pa je za tvoje pojme "rešitev"?? Pustiti jih na prostost,da pobijajo naprej??
Kmodri- vzemi si jo doma, bodi ji za animatorja- učitelja, ti in tvoja družina.. pa ji daj še eno možnost..
Kmori @ Oko za oko res ni primerna rešitev , je pa zato idealna glavo za glavo !A si ti eden tistih , ki se klečeplazijo po Kodeljevem ?