Mislim, da ne gre za problem z razočaranjem s SLS, ki je še najbolj poštena stranka na desni, gre za razočaranje po mojem s celo desnico. Pa ne, da ni na levici tudi manjko tičev.
Z šizofrenikom skup delat pomeni samo to, da to postaneš tudi sam , ali pa se obrneš in greš stran. Samo pošten je pa kot Sanader. Zaradi čega se ne gre več , naj točno in javno pove, mogoče bo… ...prikaži več dobil kakšen plus pri narodu , sam ne verjamem.
Tipično izdajalsko.Ko ni po njegovo, se ne gre več.Aja, minister bi pa še bil, a?Plača diši?
Človek bi rad spregledal????Saj mu nihče ne brani.
Človek bi rad spregledal????Saj mu nihče ne brani.
Verjamem ti Radovane, vse ti je dokurčilo - po prekmursko povedano.
Mislim, da ne gre za problem z razočaranjem s SLS, ki je še najbolj poštena stranka na desni, gre za razočaranje po mojem s celo desnico. Pa ne, da ni na levici tudi manjko tičev.
Je kufer težak?
SLS rine v vsako vlado!
Z šizofrenikom skup delat pomeni samo to, da to postaneš tudi sam , ali pa se obrneš in greš stran. Samo pošten je pa kot Sanader. Zaradi čega se ne gre več , naj točno in javno pove, mogoče bo… ...prikaži več dobil kakšen plus pri narodu , sam ne verjamem.
Meni se ni zdel tak slab. Resnica pa je, da ostajajo pokvarjeni politiki v vladi in ljudem, ki bi lahko spremenili kaj na bolje ne pustijo na površje.
prou ti je kva si pa rinu u to vlado...sam pohlep te je