Še en dokaz da ni pravice sploh pa ne enakosti državljanov.In še vedno velja nakradi veliko in bodo s tabo delal v rokavicah,če boš pa ukradel kruh te bodo pa linčal-moja juhuhu domovina.Pol bi blo čist vseen ,če bi… ...prikaži več ga ahtali kr pri njem doma vsaj ne bi mi delovni ljudje plačevali za take voluharje.
Po večini elitnežev ne obsodijo, če pa že mora do tega prit, potem imajo pa seveda za te nadljudi temu primerne zapore...
Ne bo pravice, dokler ne zapojejo sekiure in motorke.
Pa kaj ne razumete? To je zdaj "zakonito"!.... ;)
Stroške bivanja v tem luksuzu, bi morala plačevati sama! Smo pa res banana republika.Pravice na svetu ni in je tudi nikdar ne bo!
Nekaj se premika, ampak.... me pa zanima kdaj bo šel JJ sedet?
Mene pa, kdaj bo šel pritlikavi stvor, saj bi moral vsaj petnajst let že sedeti.?
Pela je že puška pijanega lovca, ki je ubil gospoda Krambergerja, pa pravice še vedno ni?
Še en dokaz da ni pravice sploh pa ne enakosti državljanov.In še vedno velja nakradi veliko in bodo s tabo delal v rokavicah,če boš pa ukradel kruh te bodo pa linčal-moja juhuhu domovina.Pol bi blo čist vseen ,če bi… ...prikaži več ga ahtali kr pri njem doma vsaj ne bi mi delovni ljudje plačevali za take voluharje.