Magazin /magazin/film-glasba-tv
87 ogledov

Žiga zaročen s prijateljem

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • nesehecat 10:30 14.april 2015.

    Kak je to show, da tip 5 tedno spolno nadleguje nekoga brez posledic? Če bi se nek straight tip nad eno žensko tko znašal bi bila cela štala, tole je pa samo show al kako? Ko mu je pa končno ...prikaži več rekel da je bilo dovolj teh njegovih "for", je pa užaljen in razlaga kako je Sebastjan slab človek in kako mu do kolen ne seže? Slabše se obnaša kot otrok tale Žiga in realno on niti pol toliko človeka ni kot je Seba in nikoli ne bo. In ne, jz tega še nikoli nisem počel in večina ljudi tudi ne: zato pa je letel ven.

  • nesehecat 09:26 14.april 2015.

    Da ne veš zakaj si mogu it ven? Zato ker si pizda dvolična, evo zakaj. Taglaven si bil pri razvartu, potem se hočeš pa distancerat neki, druge obsojat in moralirat. Za Sebatom si skakal cel čas in ga dobesedno nadlegoval ...prikaži več (!!!), da je bilo že neokusno, zdaj boš pa pljuval po njemu ker te je zavrnil? Sram nej te bo. Raj se zamisl nad sabo namesto da igraš užaljeno princesko.

  • c1305166 10:11 14.april 2015.

    Pa kake pokvarjene piz**, to je TV šov. Ironično je ravno to, da se prav ti obnašaš, kot da bi ga imel doma in ti gre na živce, ne pa gledal zabavno oddajo po televiziji.Sicer mi pa povej, kaj ...prikaži več takšnega je človek naredil, česar ti še nikoli v življenju nisi? Resno me zanima.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 14:00 15.april 2015.

    Šov gor al pa dol..če si nekdo ne zasluž nagrade si jo ne zasluž. sej je naloga Big Brotherja da ustvari šov ne pa naloga tekmovalcev. On da lahko skrivno nalogo recimo kokr je blo enkrat za krajo pa je ...prikaži več bil šov. Zgovarjat se na šov zato da upravičiš karkšnokoli početje tudi nespodobno je totalno butasto. Nevem kdo nasede temu?

  • c1305166 09:58 14.april 2015.

    Kot vedno v slovenskih resničnostnih šovih folk glasuje za brezvezne dolgočasneže, ker se z njimi poistovetijo, tiste, ki se izpostavijo pa je treba v kali zatreti. Slovenska zapečkarska mentaliteta pač. Vedno je isto, od kar imamo resničnostne šove.

  • nesehecat 10:05 14.april 2015.

    folku grejo na kozlanje pokvarjene piz**... če so pa teb tok zabavni si jih pa dam odpel

  • nesehecat 10:42 14.april 2015.

    Hja, zakaj... ker je bla "itak fora", pa je "samo show delal", mal "za zabavo" skušal večkrat na vse načine mu sleč hlače. Saj je "zabavljač", ane? Saj to ljudje hočjo videt, ane? Nekateri se očitno pač ne zavedajo kje ...prikaži več je meja med zabavljaštvom in vsiljivostjo.

  • radsemastimzmesom 13:21 14.april 2015.

    slekel mu je hlače, dejansko, z lastnimi rokami. edino, če je BB tako naštimal.

  • c1305166 13:31 14.april 2015.

    Če je tako in če je Sebastjan temu nasprotoval, potem to seveda ni prav. Spolno nadlegovanje.. kaj pa vem. Sem pa videl, kako Tomaž ploska po Anini riti, upam da imate tudi za to iste vatle, kot za Žigata in ...prikaži več se vam zato tudi Tomaž zdi pokvarjena piz** in kriv spolnega nadlegovanja?

  • depresija 17:13 14.april 2015.

    15 sek sem zadnjič prešaltal na BB in vidim ravno tegale pajaca, ki nekaj pametuje. Antipatičen do amena na prvi pogled. Gay gor al dol, osebnost ma gnilo.

  • c1305166 10:37 14.april 2015.

    Spolno nadlegovanje sem pa očitno spregledal, ne gledam namreč prav vsakega dela. Če je to res, potem vzamem svoje besede nazaj, ni mi pa jasno, zakaj ga ni potem BB kazensko izselil iz hiše, saj so verjetno kazniva dejanja, kot ...prikaži več je spolno nadlegovanje, tudi tam prepovedna.

  • c1305166 10:59 14.april 2015.

    Hja, ok, nisem videl, ne morem komentirat. Moraš se pa zavedat, da je to TV šov in ne resnično življenje in tekmovalci so se dobro zavedali v kaj se spuščajo in da se lahko znajdejo v situacijah, kjer se ne ...prikaži več bodo počutili lagodno.Tebi je torej huje, če nekdo nekomu hoče slečt hlače (predvidevam, da mu jih dejansko ni, torej že sama namera), kot pa če nekdo druge dejansko psihično maltretira? To, da sedaj pljuva po Sebastjanu pa je tudi človeška reakcija, ko se ti nekdo zameri (sicer ne vem, zakaj se mu je, ampak pustimo to) ponavadi o njem ne govoriš najlepše. Si upam trditi, da si tudi sam kdaj kakšnega za njegovim hrbtom opravljal in ga poizkušal prikazati v slabi luči. Vsak je. Moraliziranje, kako je on zaradi tega slab človek je rahlo bizarno.

  • manch 16:57 14.april 2015.

    Z novimi pravili bi Žiga ravno tako letel ven.Razlog: s svojim vedenjem si je pridobil več hejterjev kot podpornikov, tako da bi ta konec tedna itak imel najmanj glasov.Pa naj se malo zamisli, kaj pomeni beseda šovmejker.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.