Slovenija

Zimski regres vas bo udaril pri otroških dodatkih in vrtcu, ampak …

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • EKVILIBRIJ 07:45 27.januar 2026.

Dobr lupjo..pa še dvig minimalca, ki vpliva na višino soci. prejemkov- za lenuhe...

Garancija 09:06 27.januar 2026.

Golob in ostali palomar,lepo tolčete po lastnem narodu,kmalu ne bo hotel več imeti otrok,jaz poznam 10 mladih ljudi ker so se temu odpovedali zaradi draginje.Po drugi strani pa dajate socialne podpore vsem južnakom,ki nenormalno štepajo otroke,vi pa mislite da bodo ...prikaži več delali za vas,e ne bojo so bolj pametni kot vi,še žal vam bo ker ne podpirate lastnega naroda

• herman3 09:18 27.januar 2026.

Zato pa je potrebno imeti več otrok, v tem primeru dobiš več dodatkov in večje bonitete. Pare, ki nočejo otrok pa obdavčit, pa se ne boste jokali, kako imajo cigani in južnjaki toliko otrok, da nas bodo preglasili.

• Optimist11 09:18 27.januar 2026.

Veliko mladih ni sposobna prevzeti odgovornosti za vzgojo , zaradi tega imajo rajši pse. Žalostno. Je pa res , da bi kakšne finančne spodbude lahko povečale tudi rodnost...

jate 15:28 27.januar 2026.

mladi se ne zavedajo,da je lih imeti otroke največje bogastvo....jaz sem 2x rodila 1 pri 18 drugi 24...šele nato stanovanje in stalna služba....če bi čakala kao prvo štalca pol kravca bi zdaj ne bila babica,kvečjemu stara menopavzna jalovka brez otrok, ...prikaži več ker kasneje ne moreš rodit...danes samo BIZNIS KARIERA

jate 15:30 27.januar 2026.

MLADI SAMO BIZNIS KARIERA,le komu bodo pustili kar bodo ustvarili....jasno DRŽAVI

• Grunf 12:19 27.januar 2026.

Pred volitvami je možno vse, nič novega. Kar pa se otroškega dodatka tiče, nobena politična opcija do zdaj ni bila sposobna uzakoniti kot najpravičnejšega univerzalnega dodatka, zato je najbolje, da vsi držijo gobec in ga čim manj vrtijo.

• Plavi-mil 15:26 27.januar 2026.

Pa minimalna plača tudi, plesalci nič ni zastonj, zapomnite si, golobjad nas je olupila in nas lupi še naprej, upam da se do volitev streznite.

• Naklonsky 08:41 27.januar 2026.

Če sta dva zaposlena starša, ki imata samo enega otroka, odvisna od enega regresa za otroka - je pa res hudič!

• cigomigo 09:57 27.januar 2026.

vcasih sem Leon ,pa edenveč,, pa vcasih ender3 vcasih pa mateja04 , vcasih pa tinto, pa mahatma ja vsake toliko časa spremenim nick in ob tem prav uživam ko vas jebem zmedenci, enkrat sem dober enkrat pa tudi DOBER vcasih ...prikaži večasih navijam za prevca, vcasih pa ne,, vcasih skačem ko slovenc vcasih pa ne

• matermila 10:21 27.januar 2026.

Poanta?

• dvaveč1 14:24 27.januar 2026.

vceraj sem bil edenveč, pa tinto, pa cigomigu, pa vcasih sem ender3 , to je takrat ko se me zablokirali kot ender2,, pa so me zablokirali kot mateja03, pa sem postal mateja04 ja vcasih sem eno vcasih sem drugo, samo ...prikaži večmo da vas jebem da se vi kregate med seboj, to mi je užitek, vcasih navijam za prevca, vcasih pa ne , vcasih sem slovenc .vcasih pa ne, sem pa dober ko kruh

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.