USA hlapci v EU si prizadevajo za poraz Rusije tudi za ceno vojne v Evropi ! Orban je poslal jasen signal ,da ne Madžari ne želijo vojne v Evropi ,medtem ko nekateri predsedniki molčijo ostali pa prikimavajo Yenkijem . Kot… ...prikaži večt je bilo zapisano v medijih ; Američani se bodo borili proti Rusiji do zadnjega Ukrajinca ...ali morda tudi Evropejca ?
eee a za objavo posnetka pa meli prenos podatkov itd ...daj daj,neprevejenim info pač ne nasedamo,še posebej iz ust oz crnila zahodnih medijev ...trallalala
Seveda ja, na Telegramu operacije Z pa vidimo, kako Specnaz pobija ukrop-naci golazen z drončki iz zraka in potem tudi na terenu uničijo ukropovcem 2 vozila za prevoz pehote. Kar mediji pri nas ne prikažejo je tudi to, da vojakinja… ...prikaži več z imenom Mirela brani Donbass in je iz Hrvaške, oskrbovala jih je z zdravili, pomagala humanitarno, sama pa je bila ostrostrelka. Je njihova heroj! Ženska! Vse to zato, ker je videla grozote ZDA-ukronacijev in njihove nato teroristične mafije.
Kanonfuter ne rabiš opremljat in hranit. Poblazneli Putko še enkrat več dokazuje, kako skrbi za svoj narod. Matilda s koso mu je že tik za petami, meseci so mu šteti in potem šic v večna lovišča.
Ma dej no. Ta je menda edini, ki ste ga popolnoma okupirali kot muhe drek, ker vas ne preganja. Tu ste glavni na vasi, zato so pa vsi drugi odšli, le jaz še vstrajam.
No sem ti pa jaz povedal. Le na tem portalu lahko pišete takšne bedarije, drugod takšne komentarje brišejo, ker razpihujete sovraštvo in širite laži ter rusko propagando. To ste ugotovili in ste se vsi naguzili tu gor. Pač tu imate svojo beznico.
pantani, hvala bogu, da vsem orožja čim prej zmanjka. Tudi Rusiji ga zmanjkuje. Pa naj se s fračami udarijo. Gklavni da tega Putkota pobere, ni mu več rešitve.
USA hlapci v EU si prizadevajo za poraz Rusije tudi za ceno vojne v Evropi ! Orban je poslal jasen signal ,da ne Madžari ne želijo vojne v Evropi ,medtem ko nekateri predsedniki molčijo ostali pa prikimavajo Yenkijem . Kot… ...prikaži večt je bilo zapisano v medijih ; Američani se bodo borili proti Rusiji do zadnjega Ukrajinca ...ali morda tudi Evropejca ?
https://insajder.com/gospodarstvo/medtem-ko-ga-zda-poskusajo-strmoglaviti-orb%C3%A1n-svari-evropsko-unijo-koncali-boste-kot
Ukrajince preoblekli v Ruse! Da bi bilo drugače prej pomeni dezertiranje , to pa je v vojnem času kaznivo , tudi z smrtjo !
eee a za objavo posnetka pa meli prenos podatkov itd ...daj daj,neprevejenim info pač ne nasedamo,še posebej iz ust oz crnila zahodnih medijev ...trallalala
Ne pozabimo da je Zelenski gledališki igralec! Tako tudi vodi ukrajinsko vojno !
Zakaj pa nosijo ukrajinske uniforme?
Seveda ja, na Telegramu operacije Z pa vidimo, kako Specnaz pobija ukrop-naci golazen z drončki iz zraka in potem tudi na terenu uničijo ukropovcem 2 vozila za prevoz pehote. Kar mediji pri nas ne prikažejo je tudi to, da vojakinja… ...prikaži več z imenom Mirela brani Donbass in je iz Hrvaške, oskrbovala jih je z zdravili, pomagala humanitarno, sama pa je bila ostrostrelka. Je njihova heroj! Ženska! Vse to zato, ker je videla grozote ZDA-ukronacijev in njihove nato teroristične mafije.
Kost za glodat,za naivne ukrofile!!!
Vsak naj pri sebi presodi ali bo verjel novici ali ne.
Lažniv komentar in slike ,kje ste pa vidl Ruse tako razcapane!
Sredi Moskve jih je kolikor hoces. Ce ne verjames, pojdi pogledati, najboljsa pot je skozi Ukrajino...
Kaj, če bi napisali novinarčki tudi kaj o razmerah v ukrajinski vojski, ker je zelo čudno, da je samo v ruski vojski vedno vse narobe.
Sit sem te lažne propagande, ki jo trajba vaš medij, dostopa do ruskih in drugih medijev pa ni!!
Lažnivi novinar
Lažni prispevek!Zato vas plačujemo?
https://www.reddit.com/r/UkraineWarVideoReport/comments/ydlx24/a_couple_russian_soldiers_caught_in_the_act/?utm_source=share&utm_medium=android_app&utm_name=androidcss&utm_term=1&utm_content=share_button
Car Blazni s svojim ljudstvom ravna slabše kot s s svojimi psi!
Kanonfuter ne rabiš opremljat in hranit. Poblazneli Putko še enkrat več dokazuje, kako skrbi za svoj narod. Matilda s koso mu je že tik za petami, meseci so mu šteti in potem šic v večna lovišča.
Že spet se vseved Jernejček oglaša.
In se tud bom, da ne bote sami rusofilčki tu gor, drugje so vas že tako pregnali.
Aja, se pravi, da si tudi drugod močno zastopan.
A ti nisi, ti ne pustijo klanfe srat.
Ah kje pa, jaz sem rusofil in se ne rabim dokazovat na vseh portalih.
Ma dej no. Ta je menda edini, ki ste ga popolnoma okupirali kot muhe drek, ker vas ne preganja. Tu ste glavni na vasi, zato so pa vsi drugi odšli, le jaz še vstrajam.
Aja, sem sorazmerno nov in ne vem, kakšna je situacija tu, še manj pa drugod.
Si mi pa dal idejo, bom poskusil še kje drugje. Mi prej sploh ni prišlo na misel.
No sem ti pa jaz povedal. Le na tem portalu lahko pišete takšne bedarije, drugod takšne komentarje brišejo, ker razpihujete sovraštvo in širite laži ter rusko propagando. To ste ugotovili in ste se vsi naguzili tu gor. Pač tu imate svojo beznico.
Raje si tole preber..... https://www.24ur.com/novice/tujina/ukrajina/zaloge-orozja-usihajo-drzave-na-razpotju-lastna-obramba-ali-pomoc-ukrajini.html
pantani, hvala bogu, da vsem orožja čim prej zmanjka. Tudi Rusiji ga zmanjkuje. Pa naj se s fračami udarijo. Gklavni da tega Putkota pobere, ni mu več rešitve.