Slovenija
2603 ogledov

"Kultura življenja je premagala kult smrti!"

Komentarjev 28
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 21:22 23.november 2025.

s kretenom na sliki sem bil v stikih parkrat. moram reci, da se nic v xivljenju ni ustvaril, razen mesanja dreka seveda. totalno nesposoben tip. idealen za slovensko politicno greznico. upam, da bo trpel dolgo na zadnji poti. spodobilo bi ...prikaži več se, ce to privosci drugim.

• sandi76 09:23 24.november 2025.

Sam bi lahko napisal točno isti komentar ! Absolutno se strinjam.

• maček 23:45 23.november 2025.

Torej je kultura življenja, trpljenje v mukah,.

malonaokoli 05:23 24.november 2025.

Super, desničarji se bodo valjali v lastnem dreku brez pomoči in molili v bolečinah.

• boris877 22:51 23.november 2025.

Žalosten dan za svobodo izbire. Izbire, ne obveze. Žalostno. Tako družbo imamo.

• Kmodri_ 21:43 23.november 2025.

Ne gre za nobeno zmago, zmaga bo takrat, ko bomo imeli dostopno zdravstvo za vse! Da bodo vsi deležni vrhunske medicine kot se radi bogovi v belem trkajo! Vodilni pri tem je FIDES!

• Kmodri_ 21:39 23.november 2025.

Naj nikar preveč ne bluzi! Kdaj bo organiziral referendum "Za dostopno zdravstvo gre in paliativo"? Aja, ob sveto nikoli!

• tinto 21:03 23.november 2025.

Ja sedaj se je pa zajebal tisti ki je hotel ustanoviti firmo EVTANAZIJA d.o.o . Fantje levaki nič ne bo z biznisem kjer bi levaki dobro zaslužili z evtanaziranjem bolnikov, Pa še drugemu v familiji so baje nudili popust za ...prikaži več izvedbo evtanazije Marš barabe leve,,,

• jakec1575 21:23 23.november 2025.

trpi brez miru.

• tinto 22:18 23.november 2025.

Želim levnuharjem in vsem ki so glasovali Za, da pocrkajo v največjih mukah. Lahko pa jih levnuarski politiki sami odrešjo bolečin z zadavljenjem, ker tam ni krvi, kot je govorila ena budala na soočenjih, Imel je možnost njegovega očeta ZADAVITI ...prikaži večI pa ne bi bilo krvi v kopalnici..

• tinto 22:28 23.november 2025.

Večeras je naaašaaa fešta, večeras se vino pije. Nek se igra, nek se piva, jer ko ne piva, Slovenac nije

• Kmodri_ 21:48 23.november 2025.

Mogoče bi organizirali še referendum za ukinitev rumene sekte, Čelavega in tega katolibana pa poslati na Dob in ne v Dobrunje!

• popokatopetl 20:58 23.november 2025.

NIč me ne preseneča, da so katolibani dosegli kvorum. Sem pa razočaran nad udeležbo na drugi strani. V glavnem, če vas čaka tvegana operacija, resno razmislite o samomoru, takrat ko ste ga še sposobni izvest.

• tinto 09:05 24.november 2025.

sem slišal da je danes ob 7uri že bilo 110 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do večera Ja ja ...prikaži veča ja ja danes bo dolgi dan in levakov bo gagnilo na tone

malonaokoli 05:18 24.november 2025.

Vsi slovenski upokojenci zahtevajo dolgo življenje, med tem ko vsak dan 2-3 zdravih ljudi v najlepših letih stori samomor. Toliko o kvaliteti življenja, priviligiranih že 80 let.

• Puklastimiha 21:01 23.november 2025.

Ales Primc, hvala ti za tvoj trud.

malonaokoli 05:20 24.november 2025.

koliko od teh bo skrbelo za plenice in higieno starim ? samo polna usta jih je.

• slavauk22 20:51 23.november 2025.

tako je bravo SDS... Sem bil proti,naj se mučijo sami s sabo tisti ki umirajo,,to je njihov problem,ne naš,,,ane.

• tinto 21:07 23.november 2025.

sem slišal da je danes ob 21 uri že bilo 10 samomorof , ker budale leve niso mogle preboleti, da so ga ORNG popušili skupaj z vodstvom države , Kaj mislite koliko levakf se bo še fentalo do jutra, Ja nocoj bo dolga noč

• jakec1575 21:24 23.november 2025.

stari, ti mas pa res bedno zivljenje. jaz bi skocil na tvojem mestu.

• tiamat 21:42 23.november 2025.

Naredi nekaj dobrega za svet in se jim pridruži.

• tinto 22:19 23.november 2025.

Želim levnuharjem in vsem ki so glasovali Za, da pocrkajo v največjih mukah. Lahko pa jih levnuarski politiki sami odrešjo bolečin z zadavljenjem, ker tam ni krvi, kot je govorila ena budala na soočenjih, Imel je možnost njegovega očeta ZADAVITI ...prikaži večI pa ne bi bilo krvi v kopalnici..

• tinto 22:28 23.november 2025.

Večeras je naaašaaa fešta, večeras se vino pije. Nek se igra, nek se piva, jer ko ne piva, Slovenac nije

• boris877 22:54 23.november 2025.

tinto, prisluhi štejejo za hud simptom določenih, khm, no, mentalnih bolezni. Uživaj v prizadetosti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.