Zakaj so banke ne dale ampak prodale kredite v švicarskih Frankih ? Ko se zanimaš za nakup kredita ti bančni uslužbenci svetujejo kaj se ti bolj splača in to potem tudi izbereš...Pri teh "švicarskih" kreditnih je seveda bilo nekaj špekulantov… ...prikaži večtov , večina kreditojemalcu pa zelo verjetno ni vedela kaj jih čaka..
zase so poskrbeli. kot vedno. placali bodo drugi komintenti.
Ne piši neumnosti prosim!
Kasta ima vedno prav ! https://necenzurirano.si/clanek/preiskave/posojilo-kredit-svicarski-franki-sodnica-tozba-odskodnina-1796042
Kakšne kredite neki. Jaz sem v švicarje pretopil prihranke in si mi prinesli 5-mestni znesek. Upam, da mi ne bo treba vračati.
Zakaj so banke ne dale ampak prodale kredite v švicarskih Frankih ? Ko se zanimaš za nakup kredita ti bančni uslužbenci svetujejo kaj se ti bolj splača in to potem tudi izbereš...Pri teh "švicarskih" kreditnih je seveda bilo nekaj špekulantov… ...prikaži večtov , večina kreditojemalcu pa zelo verjetno ni vedela kaj jih čaka..
Hazarderstvo nekaterih pri kreditih bomo pač solidarnostno plačali vsi.
Bili so čisto navadni špekulanti in NIČ drugega. poznam kar nekaj primerov.
Pravilno, banke so leglo zla. Treba jih je zjebat, smo preveč dali v njih in vse izgubili. Golazen židovska