Zakaj je golazen zabito potrebno nagnati nazaj v štale.... https://nova24tv.si/pisa-testi-splosne-izobrazbe-kazejo-na-velik-razkorak-med-migranti-in-domacini/
Naklonsky, nikoli me nisi slišal jamrati, da me kdo izkorišča, ker me še noben ni. Če sem proti Udbašu, še ne pomeni da sem levičar. Mrzim pretirane levičarje in desničarje, kot so Udbaški Janez, Kordiš in Lukec. Trenutno mi vlada… ...prikaži več Udbaš in upam, da mi nikoli ne bo vladal kakšen Kordiš. Ko je Udbaš v opoziciji, se vedno samo joče, jamra, se dela žrtev in sebe smatra za rešitelja Slovenije v svojih monologih. Ko pa vlada pa dela samo sranje.
Ni potrdilo, ni pa prenehalo z odločanjem??? Nova pravosodna akrobatika, da se lahko nadaljuje s prepucavanje ustavne nezakonitosti. Le komu to koristi, razen trenutno vladnikom.?
Na zadnjih volitvah jih je od 120.000 upravičencev volilo samo 7.000 ! Ne gre za volitve Janez sovraži vse ,ki mislijo drugače kot on ! Hitler, Stalin,Ceausescu ,Trump,Orban ,......
Izjemoma tudi slepa kura zrno najde. Jankoviću končno slabo kaže.
Vsaj upam!
No levosučne moškinje boste še kokodajale ali boste dale mir in se priklenile na tujce, ha,ha,ha,...
Zakaj je golazen zabito potrebno nagnati nazaj v štale.... https://nova24tv.si/pisa-testi-splosne-izobrazbe-kazejo-na-velik-razkorak-med-migranti-in-domacini/
Raziskave tudi kažejo, da so desničarji manj izobraženi in bolj zabiti kot levičarji. No to pa Nora24 ne piše.
Ne bo držalo. Levičačji vedno jokate, da vas nekdo izkorišča. Neumen redko izkorišča pametnejšega.
Naklonsky, nikoli me nisi slišal jamrati, da me kdo izkorišča, ker me še noben ni. Če sem proti Udbašu, še ne pomeni da sem levičar. Mrzim pretirane levičarje in desničarje, kot so Udbaški Janez, Kordiš in Lukec. Trenutno mi vlada… ...prikaži več Udbaš in upam, da mi nikoli ne bo vladal kakšen Kordiš. Ko je Udbaš v opoziciji, se vedno samo joče, jamra, se dela žrtev in sebe smatra za rešitelja Slovenije v svojih monologih. Ko pa vlada pa dela samo sranje.
Yupi, krivosodje se poravnava!
Aleluja, kdaj pa tudi njih sreča pamet.
Ni potrdilo, ni pa prenehalo z odločanjem??? Nova pravosodna akrobatika, da se lahko nadaljuje s prepucavanje ustavne nezakonitosti. Le komu to koristi, razen trenutno vladnikom.?
KRIVOSODJE je glavni krivec za sovražno stanje v Sloveniji .
Migranti niso prišli volit ampak večinoma pobirat socialo eni pa celo delat. Ustanovili bi pa novo Jugoslavijo .
Krivosodjeee,krivosodjeeeeee,krivosodjeeeeeeeee!!!@Desničarsko krivosodje!?!
Nč bat, Janša bo kmal tud NAM odvzel vse pravice.
Čas je že, da vam jih končno odvzame, res je!
vsi ki mislite, da migranti sploh masovno volijo se motite. :)
Eden je preveč.
V Sloveniji so volitve skoraj vedno 50%-50%. Par tisoč glasov lahko loči zmago od poraza.
Eden je dovolj. Ljubljana jih je polna, skoraj toliko kot domačinov.
Na zadnjih volitvah jih je od 120.000 upravičencev volilo samo 7.000 ! Ne gre za volitve Janez sovraži vse ,ki mislijo drugače kot on ! Hitler, Stalin,Ceausescu ,Trump,Orban ,......
…in diktator tito! Diktator tito se je učil pri tvoji našteti komunistični golazni!