• Magazin • /magazin/vip

Znana Slovenka novorojenki nadela ime, ki povzroča preglavice

Komentarjev 13
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Suli 09:48 15.september 2026.

Z imenom ni nič narobe 😉 Nekomu je ta ženska znana večini pa ne 🙄 A rabi reklamo, ker postaja manj znana - neznana 🤔

Kimberley-Echo 10:16 15.september 2026.

Zora je lepo ime, prav tako recimo Svit za fanta. Svit je sicer lepa slovenska beseda za zgodnje jutro. Slovenci imamo še veliko lepih besed, a se vse redkeje slišijo, saj ljudje tudi ne berejo več lepih slovenskih zgodb s… ...prikaži več podeželja. Branje takšnih leposlovnih knjig bi lahko uvedli v OŠ in s tem plemenitili in ohranjali lepo slovensko besedo.

• Toma 14:11 15.september 2026.

Preveč spomne na preventivo za kolonsko zdravje ;-)

• Janez_533 11:57 15.september 2026.

Gospa bi lahko organizirala kakšen seminar o tem, kako naj ljudje izgovarjajo ime njenega otroka. In super, če je gospe problem le izgovorjava imena njenega otroka.

• Majazmaja 11:07 15.september 2026.

Zora je staroslovansko ime in pravi balzam za ušesa v poplavi raznih "pasjih in konjskih imen" v stilu Tia, Sia, Kanenas itd. Bravo, gospa!

• slovenski3 20:40 15.september 2026.

Še vedno se jezim, da ni prispevkov o, ne samo znanem, teveč znamenitem Slovencu Enderju3, ki bo tudi rodil otroka, ki ga bodo resni ljudje poimenovali kot Neumnost. V enaki koži so tudi znani državljani, kot jih lahko primeroma naštejemo… ...prikaži večo s hecnimi imeni, kakršna so Pirre, maček, 4krogci, Dieta, grof Friedrich, in drugi duševni reveži oglate levičarske mize.

• slovenski3 21:01 15.september 2026.

Zora je lepo staro slovensko me, Mene skrbijo razna prismojena in razčlovečena imena kot Dieta, Ender3, maček, 4krogci, mahatma, Pierre in druga imena levičarjev, ki onesnažujejo kulturno in politično okolje na tem portalu.

• 4krogci 08:48 15.september 2026.

Jebala te zora! In se neki…kako je blo partnerju ok ime, ko se je pa odselil od nje medtem ko bla noseca???

jate 21:59 15.september 2026.

in tudi če se je odselil,kaj ima veze....še vedno je OČE....z jasmino ali brez

• munja 19:23 15.september 2026.

Pa koga to sploh zanima, lahko je tudi Tonka, Micka, Lojzka, Pepca, Valburga, Kunigunda....mi je čisto vseeno.

• Toma 14:12 15.september 2026.

Na Zoro smo mi hodili po šperplate ;-)

• maček 08:02 15.september 2026.

Boli me k... Za ime njene hčerke.

• slovenski3 20:43 15.september 2026.

Če te boli kurac, ne boš mogel zadovoljiti niti levičark in ne boš mogel imeti otrok ter vnukov.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.