"S prvim otrokom sem zanosila spontano, nisva načrtovala. Bil je popoln šok." Če seksaš oz. če je umetni postopek, kako si potem presenečen in šokiran? HAHA Petra.
fantje, naredila je 8 mio prometa, kaj pa vi? jst sem naredil letos dobrih 150 jurjev pa se nisem sparal. pac otrok rabi mamo prvi 2 leti mogoce 3 leta veliko bolj, kot oceta. zato ce se zenska odloci za… ...prikaži več otroka, mora to pac sprejeti, sicer otrok cuti stres, kofein od kave in ne spi. z otrok se zakljuci staro zivljenje in odore povsem novo. mnogi tega niso pripravljeni sprejeti.
"S prvim otrokom sem zanosila spontano, nisva načrtovala. Bil je popoln šok." Če seksaš oz. če je umetni postopek, kako si potem presenečen in šokiran? HAHA Petra.
Pa kje novinarji najdete take ''vplivnice'', pa še napišete ''zelo poznane''..... Imam občutek da za vsako uslugo novinarju en članek, .....
Tako svet deluje. Jaz tebi, ti meni.
Vse piz...jambrajo, upanju da bodo popularne.poščijem se na take babe.
Iz katerega stoletja se jemljete? Tiščanje nog skupaj za preprečitev zanositve? :===))))))
Sej bi lahko noge drzala skupi pa nebi mela teh tezav!!
Po čem je znana? Po samopromociji, kar edino obvlada. Sramota je, kaj objavljate !!!
Znana je po legicah, pajkicah. Vsaka ženska, pa če ima še tako veliko rit misli, da je šik in biznis laufa. Objava je reklama, ki se plača.
Promocijski članek , ki ni označen kot tak. Čisto nesmiseln in brez vsebine, ona še vedno grifta.
fantje, naredila je 8 mio prometa, kaj pa vi? jst sem naredil letos dobrih 150 jurjev pa se nisem sparal. pac otrok rabi mamo prvi 2 leti mogoce 3 leta veliko bolj, kot oceta. zato ce se zenska odloci za… ...prikaži več otroka, mora to pac sprejeti, sicer otrok cuti stres, kofein od kave in ne spi. z otrok se zakljuci staro zivljenje in odore povsem novo. mnogi tega niso pripravljeni sprejeti.