Zaradi mene je lahko tudi spodaj brez, popolnoma vseeno. Se pa pohvali, da v bistvo nič ne dela, ker jo že od svinčnika strašno rama boli, sedej je pa že pol leta dobro. Če ni to bolana izjava, neverjetno.
Ko se je pamet delila vas ni bilo zraven-novinarji
Pridite poslikat še mene! Bedaki
A ti greš v vodo tudi zgoraj brez?
Sej je vedno zgori brez…pa tudi spodi brez se najde…rabte slike zurnalovci?? Ampak pr njej je najvecji problem da je VEDNO brez pameti!
Pa kdo hudiča je pa ona, da o njej pišete
Povešeni joški brez modrca....zdravo mogoče, ni pa za gledat.
Bolse joski pr kolenih, kot pa silikon oz. se huje silikon pr LaToyi
pjerić tut tvoj je povešen hehe
Attention whore?
Voda pa čista kot biser, razen tistih odplak, ki plavajo po vodi 🤣
Čas kislih kumaric ?
Ja pač ženska očitno ne dobi dovolj pozornosti in jo išče na vse možne načine. Ni pa edina. No zgleda, da vsaj zabotoksirana ni.
madona,nč ne vidm,patud če bi,kva je to kej tazgaaa
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Zaradi mene je lahko tudi spodaj brez, popolnoma vseeno. Se pa pohvali, da v bistvo nič ne dela, ker jo že od svinčnika strašno rama boli, sedej je pa že pol leta dobro. Če ni to bolana izjava, neverjetno.
Ko se je pamet delila vas ni bilo zraven-novinarji
Pridite poslikat še mene! Bedaki
A ti greš v vodo tudi zgoraj brez?
Sej je vedno zgori brez…pa tudi spodi brez se najde…rabte slike zurnalovci?? Ampak pr njej je najvecji problem da je VEDNO brez pameti!
Pa kdo hudiča je pa ona, da o njej pišete
Povešeni joški brez modrca....zdravo mogoče, ni pa za gledat.
Bolse joski pr kolenih, kot pa silikon oz. se huje silikon pr LaToyi
pjerić tut tvoj je povešen hehe
Attention whore?
Voda pa čista kot biser, razen tistih odplak, ki plavajo po vodi 🤣
Čas kislih kumaric ?
Ja pač ženska očitno ne dobi dovolj pozornosti in jo išče na vse možne načine. Ni pa edina. No zgleda, da vsaj zabotoksirana ni.
madona,nč ne vidm,patud če bi,kva je to kej tazgaaa