Kaj pa ce bi sla rajs delat?
ko mi ena balkan bejba govori o Buddhi v ženskem spolu, neham brat
Brez škode bi lahko ostala kar tam v ''čudežni'' deželi če je tako super...
Ni znana, bi pa očitno zela rada bila, zato pripoveduje pravljico, da bi zbudila pozornost. 😂
Znana Slovenka pravi, da je doživela čudež, ji verjamete? ==>LSD je močna halucinogena droga ki s psiho kozumenta dela čudeže!
Bi bilo po prihodu v domovino nujno na kakšen resnejši pregled glave-čeprav vsi vidimo,da je bil namen samopromocije potovanja v deželo bude......
Mater vola - s čim se zadeva? Sam vprašam...
Ali je prostovoljno vzela LSD ali pa so ji nekaj podtaknili v pijačo. Ni druge. :)
Prepričan sem, da bi se največji čudež zgodil, če nam Žurnal tega ne bi razkril!
Ikakupk
Če se ukvarja z astrologijo, se upira Bogu. In sodeluje s hudičem. In če mu vrata srca odpira, bo izkoristil priložnosti oz. si jih prilastil.. Ne moremo služiti dvema ...
Se bojim, da sta kar obe na podobnem nivoju fuknjenosti...
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Kaj pa ce bi sla rajs delat?
ko mi ena balkan bejba govori o Buddhi v ženskem spolu, neham brat
Brez škode bi lahko ostala kar tam v ''čudežni'' deželi če je tako super...
Ni znana, bi pa očitno zela rada bila, zato pripoveduje pravljico, da bi zbudila pozornost. 😂
Znana Slovenka pravi, da je doživela čudež, ji verjamete? ==>LSD je močna halucinogena droga ki s psiho kozumenta dela čudeže!
Bi bilo po prihodu v domovino nujno na kakšen resnejši pregled glave-čeprav vsi vidimo,da je bil namen samopromocije potovanja v deželo bude......
Mater vola - s čim se zadeva? Sam vprašam...
Ali je prostovoljno vzela LSD ali pa so ji nekaj podtaknili v pijačo. Ni druge. :)
Prepričan sem, da bi se največji čudež zgodil, če nam Žurnal tega ne bi razkril!
Ikakupk
Če se ukvarja z astrologijo, se upira Bogu. In sodeluje s hudičem. In če mu vrata srca odpira, bo izkoristil priložnosti oz. si jih prilastil.. Ne moremo služiti dvema ...
Se bojim, da sta kar obe na podobnem nivoju fuknjenosti...