Neprestano beremo o znanih Slovencih, nikoli pa o Enderju3, ki sodeluje z množico nickov na vseh znanih portalih in tako ni sam znan, tenveč tudi znamenit Slovenec.
Malonaikli, bodi med tistimi 60 do 70 Slovenci, pa ne boš prispeval(a) samo k ohranitvi narave, temveč tudi k ohranitvi in izboljšanju kulturnega ter političnega okolja.
Neprestano beremo o znanih Slovencih, nikoli pa o Enderju3, ki sodeluje z množico nickov na vseh znanih portalih in tako ni sam znan, tenveč tudi znamenit Slovenec.
Kdo je to ?
Muca, ne se bat.
Pa koga to briga??????
Madona...nezakoniti vstop in posredovanje policije...v civilni zadevi? Policijska država....
Jaz pa sem najbolj vesela ko preberem da vsak dan 60-70 Slovencev umre ! Manj ko vas bo, bolje bo za naravo.
A si želiš, da jih nadomestijo Indijci in Kitajci?
Kak si butasta, bo velika sreča, ko bo neslo tebe.
Malonaikli, bodi med tistimi 60 do 70 Slovenci, pa ne boš prispeval(a) samo k ohranitvi narave, temveč tudi k ohranitvi in izboljšanju kulturnega ter političnega okolja.
Največ bi potem lahko naredila za naravo sama in jo pognjila s svojim truplom. Rabiš pomoč, glupača?
Rabi prjatla, da jo poseksa na smrt. Samo zato je malo žleht, ker ma sušo.🤣
Hvala za duhovite odgovore he,he...nič ba`t sem na poti, tako kot vsi vi...he,he le da bo moje truplo pokopano doma v Schweiz.