Lahko bi dala nase še pol pudra več in krpico manj, pa bi bila še vedno grda in nespodobna mama. Fant zapet do vratu, mama pa na pol gola izumetničena z mnogo preveč fasade, visi za vratom sina kot pijavka...nespodobna trapa.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 7.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
V Sloveniji so vse krave že znane.tudi sosedova.
Ne nikakor ni videt kot njegove sosolke!!
Znana… Balkancem?
Lepa, lušna, postavna, ampak sploh ne kot sošolka. Ima kar prava leta. Ne pretiravajte.
Videti je kot prava milfa, ne pa srednješolka!
Tole je že bolj matur varianta.
Kost za glodanje. Zgleda OK, ni pa sošolka ravno. Sam imam 50 let in zame je fejst pre-stara, je pa res, da je moja stara 30...malo sem razvajen:O)
Ćorava sošolka...ampak gištel pani slab.
Lahko bi dala nase še pol pudra več in krpico manj, pa bi bila še vedno grda in nespodobna mama. Fant zapet do vratu, mama pa na pol gola izumetničena z mnogo preveč fasade, visi za vratom sina kot pijavka...nespodobna trapa.
milf
Imel sem sošolca z lepšo mamo, kot je ta. Smo bili kar mokri.
Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 7.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com
Da mu jebem mamicu
Preskoči njegovo in jeb svojo, tele zaostalo.