Razglasila bosta nov "posel" in da bodo zadeve bolje (medijsko) pokrite, bosta izkoristila nekaj mesecev starega otroka ... Resno?! Ju skrbi, da drugače ne bi nikogar zanimalo? Človeška polizdelka brez ene same možganske celice. Vredno prezira in pomilovanja - tako… ...prikaži več onadva kot njun "posel".
Kaj me briga Benčekova in kup "znanih" Slovenk in Slovencev, za katere narod še slišal ni!!! Pišite raje, kako se bo Slovenija izvlekla iz dreka, ki so ga nakopičile vlade v 33. letih.
Aja, to je pa malo prezahtevna zadeva, a ne novinarji??!!
Ne razumem zakaj toliko enega gneva v komentarjih. Pač, to je njuna služba. Nikomur nič hudega nočeta, vam ju pa pač ni treba spremljati. Še vedno bolje se prostituirati na način, kot se ona dva, kot vleči socialno podporo in… ...prikaži več zraven na črno delati.
Vse za všečke in klike.... BOLANO. Pa še tisti mali psi poleg... svet gre v kurac.
V Slovenista mi smo vsi znani...malo večja kitajska vas!
In potem bosta jokala, kdo njune fotke razpošilja, bolano in presrano do amena..
Joj kako lep, plačan oglas.
Osladno za bruhat...!!!!!!!
Razglasila bosta nov "posel" in da bodo zadeve bolje (medijsko) pokrite, bosta izkoristila nekaj mesecev starega otroka ... Resno?! Ju skrbi, da drugače ne bi nikogar zanimalo? Človeška polizdelka brez ene same možganske celice. Vredno prezira in pomilovanja - tako… ...prikaži več onadva kot njun "posel".
Ona je pokazala samo dva oslada pseča, kot je tudi sama.
Pokazala je hišne ljubljenčke. A bo kmalu razstava?
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Kaj me briga Benčekova in kup "znanih" Slovenk in Slovencev, za katere narod še slišal ni!!! Pišite raje, kako se bo Slovenija izvlekla iz dreka, ki so ga nakopičile vlade v 33. letih. Aja, to je pa malo prezahtevna zadeva, a ne novinarji??!!
Ne razumem zakaj toliko enega gneva v komentarjih. Pač, to je njuna služba. Nikomur nič hudega nočeta, vam ju pa pač ni treba spremljati. Še vedno bolje se prostituirati na način, kot se ona dva, kot vleči socialno podporo in… ...prikaži več zraven na črno delati.