Pa poglejte Zmaga Jelinčiča. Mislim, da dodatnega komentarja ni treba... Če bo našel pravo "kuro", ga bo zelo verjetno "oskubila". Slej ko prej. Če ne prej, preko rumenega tiska, podobnega temu tukaj.
bolje biti sam kot v slabi druzbi ali pa z trapo ki se po poroki in zanositvi loci in zahteva 1700€ prezivnine za otroka ! tudi taksne slovenke se promovirajo! Jan, uzivaj, zivljenje je kratko!
Glede odgovornosti in sposobnosti biti žena, mati,... je dandanes malo pravih deklin na okoli predvsem v krogih, kjer se giba in deluje g.Plestenjak. Iskati ideal pa je popolna zmota. Življenje, partnerstvo, družina je vsakodnevno iskanje kompromisov. Očitno tega ni sposoben...… ...prikaži več Z leti pa pride tudi do izraza neprilagodljivost.... Moja napoved: ostal bo sam, umrl bo sam.... Dobro bi bilo, da bi vsaj poskrbel za potomstvo.
Še vedno malo živi v koži otroka. Res pa je, da se kot samostojni pevec zelo dobro znajde, zna se tržiti in ne išče podpore, kot ostali kulturniki.
Bravo Plestenjak! Ne se pustiti! No Wife Happy Life !
Bi ja novinarka malo raziskala čase nazaj na obali,pa ne bi postavljala neumnih vprašanj....
Pa poglejte Zmaga Jelinčiča. Mislim, da dodatnega komentarja ni treba... Če bo našel pravo "kuro", ga bo zelo verjetno "oskubila". Slej ko prej. Če ne prej, preko rumenega tiska, podobnega temu tukaj.
on je tako kot duhovniki : vrdno mu je na voljo mlado meso !
Zakaj je ta človek še vedno sam?....ker je pederčina
Plestenjak je v moji prisotnosti osvajal sodelavko in "verjetno" ni homoseksualec, ker drugače bi osvajal mene.
ahahaha...a veš kolk pederajslov ma družine..da se mal skrijejo
jani ...hoover je firma sesalcev..če nisi vedel..he he...in ti ga imaš skoz priklopljenega na tiča..he he..
bolje biti sam kot v slabi druzbi ali pa z trapo ki se po poroki in zanositvi loci in zahteva 1700€ prezivnine za otroka ! tudi taksne slovenke se promovirajo! Jan, uzivaj, zivljenje je kratko!
V bolnici Izoli naj malo povprašal kaj so mu vlekli iz riti pred leti.
In kdo ga je pripeljal
V Sloveniji je dovolj potomstva.
Glede odgovornosti in sposobnosti biti žena, mati,... je dandanes malo pravih deklin na okoli predvsem v krogih, kjer se giba in deluje g.Plestenjak. Iskati ideal pa je popolna zmota. Življenje, partnerstvo, družina je vsakodnevno iskanje kompromisov. Očitno tega ni sposoben...… ...prikaži več Z leti pa pride tudi do izraza neprilagodljivost.... Moja napoved: ostal bo sam, umrl bo sam.... Dobro bi bilo, da bi vsaj poskrbel za potomstvo.
Novinarka,pa tako neobveščena......