Še en zmazek, ki je na intelektualnem in čustvenem nivoju A.H.F...... A ne bi pisala še kaj o uzbekistanskih resničnostnih zvezdah? Ali pa npr. o gruzinski stradi. To pa ja ima globoko povezavo s Slovenijo.
če ni bilo sexa 10. let je kriva izključno ženska tu ni dileme.......moški smi vizualna bitja in sexamo, če je kaj za pogledat in ne padamo na čustvene kozlarije........
Prosim brez šovinističnih izpadov! Jaz mislim da je najbrž njej do seksa samo kadar se pravih 6 planetov poravna v vrsto in je bil tip pač nesposoben in jih ponavadi ni znal lepo v red spravit.
Še en zmazek, ki je na intelektualnem in čustvenem nivoju A.H.F...... A ne bi pisala še kaj o uzbekistanskih resničnostnih zvezdah? Ali pa npr. o gruzinski stradi. To pa ja ima globoko povezavo s Slovenijo.
Znana voditeljica? Pa vi imate svoje bralce za idiote?
No, no... A.H.F pa res ni treba vikat...
Danes pisunčki v glavnem prevajajo tuje članke. Mogoče je imenovana gospa res znana v svoji državi, kar pa nas pravzaprav ne zanima.
Jaz ne bi čakal eno leto.
če ni bilo sexa 10. let je kriva izključno ženska tu ni dileme.......moški smi vizualna bitja in sexamo, če je kaj za pogledat in ne padamo na čustvene kozlarije........
Prosim brez šovinističnih izpadov! Jaz mislim da je najbrž njej do seksa samo kadar se pravih 6 planetov poravna v vrsto in je bil tip pač nesposoben in jih ponavadi ni znal lepo v red spravit.
sam resnico sem napisal....pa saj če pogledaš, da je zdaj verjetno že četrtič poročena so moje trditve prave......
Če je to za njo tretji propadli zakon, očitno ni problem v moških, ampak v njej sami.
ni bilo dobrososedskih odnosov, sama je kriva
Ali veš, kje lahko najdeš žensko za eno noč? > > > > www.Sexcoss.Com