Vsem ki smo na AC doživeli tele divje sprevode je jasno, da ogrožajo vse na cesti vključno z "varovanimi" osebami. Naj.... bo pa en šofer, čeprav ima v službi navodila da mora ignorirat CPP.
Sicer ne bo pozabila, kaj se ji je zgodilo na zadnjem večjim nastopu. Praznični nagovor je, in bo vedno v domeni predsednika države. Janša si kot premier nebi smel vmešavati v to prireditev. Z enim in samim namenom se je,… ...prikaži več da bi državljani prepoznali tistega, ki ima največje zasluge za osamosvojitev. Drugim pa osamosvojitev itak ni bila opcija. Btw JJ je sicer sin domobranca.
Vladna vozila - t.i. v spremstvu vozijo po nepotrebnem mnogokrat preveč rizično. Če se je NPM počutila s tem voznikom varno, prav, mu je pustila vse možno... Je pa sama morala vedeti, da je riziko velik. Voznik je enostavno začasno… ...prikaži več ali vedno za zamenjat in to je to.
Sicer smo pa bedna država, zakva mamo helikopterje ? Še Prevc je Oderuha v Avstriji nabavu za Pogija.... Vse te lete bi lahko Slo. Policija opravila. Samo zanima me, kdaj bo bum s Stevanovičem...
Vsem ki smo na AC doživeli tele divje sprevode je jasno, da ogrožajo vse na cesti vključno z "varovanimi" osebami. Naj.... bo pa en šofer, čeprav ima v službi navodila da mora ignorirat CPP.
Je že znano kdo ji sedaj briše ta zadno?
Ender?
Zagotovo nekdo, ki ima vec empatije in humanosti, kot smo vsakodnevno priča v komentarjih kletnih botov.
Toma, mogoče tvoja mama?
Prej tvoja moji ;-)
Naj se spomni na te besede, ko bo spet imela kakšen javni govor.
Sicer ne bo pozabila, kaj se ji je zgodilo na zadnjem večjim nastopu. Praznični nagovor je, in bo vedno v domeni predsednika države. Janša si kot premier nebi smel vmešavati v to prireditev. Z enim in samim namenom se je,… ...prikaži več da bi državljani prepoznali tistega, ki ima največje zasluge za osamosvojitev. Drugim pa osamosvojitev itak ni bila opcija. Btw JJ je sicer sin domobranca.
Avtoceste bo treba razširiti še za en vozni pas samo za predsednico republike, da bo lahko varno dirkala.
Zbirajmo zamaške za njen Ferari, gotovo bo butnila.,,,
Sicer pa ZELO slaba reklama za cigovuz (MB), ki ni preprečil naleta!
boli me kurz
Je to razlog dolge pauze nam portalu. V Žabjeku pa te zanimivo ne poznajo.
Vladna vozila - t.i. v spremstvu vozijo po nepotrebnem mnogokrat preveč rizično. Če se je NPM počutila s tem voznikom varno, prav, mu je pustila vse možno... Je pa sama morala vedeti, da je riziko velik. Voznik je enostavno začasno… ...prikaži več ali vedno za zamenjat in to je to. Sicer smo pa bedna država, zakva mamo helikopterje ? Še Prevc je Oderuha v Avstriji nabavu za Pogija.... Vse te lete bi lahko Slo. Policija opravila. Samo zanima me, kdaj bo bum s Stevanovičem...
Tudi vodni traktor bi bil OK.
Šofer je slabo opravil svoje delo ni bil usposobljen kot Henri Paul.
Si pa dobro razgledan za navadnega trola. Kaj AI kaj pomaga tistim, ki so mentalno podhranjeni.
Pa bodo dobili nove avtomobile.
Janez C.Kralj ga je že prejel. V vsaki desni vladi dobi novega. Očitno so mu vlada in avtomobili pravi fetiš.
Boljše, kitajske ;-)
Kdo je bil še v avtu?
kdaj bo pogreb
Nesreča je nesreča. Problem je Mata Hari v predsedničenem avtu.