aja lopovi, če vas zanima naslov je: Zgornje Gameljne 38 1211 Ljubljana - Šmartno
drugače je pa lokacija čist bedna, stisnjen med bajte v en graben, služnost pa odvisna od sosedov
sej je vse lepo in prav ,,,, samo hvala ga je:) drugač tale notrajna oblikovalka je lušna..........edino kar mi ni všeč tako velike vrate pa preveč vse na kvadrat zgleda kot bunker
aja lopovi, če vas zanima naslov je: Zgornje Gameljne 38 1211 Ljubljana - Šmartno drugače je pa lokacija čist bedna, stisnjen med bajte v en graben, služnost pa odvisna od sosedov
FURS 3, 2, 1, akcija
hiša v Pesnici ni vredna 1.5 MIO EUR.... sam tok
Očitno se oglaševanje kazinoja ter iger na srečo izplača
sej je vse lepo in prav ,,,, samo hvala ga je:) drugač tale notrajna oblikovalka je lušna..........edino kar mi ni všeč tako velike vrate pa preveč vse na kvadrat zgleda kot bunker
Vaba za nove sledilce
Super, privoščim. Ne zgledujte se po tistih, ki s transparenti korakajo po mestu in skandirajo "stanovanje je človekova pravica", luzerji. Delajte!
Zelo hladna,kvadratasta, brez duše bajta.... Ta stil mi ni vseč.... Raje imam 60m2 s dušo stanovanjce, kot to veliko, hladno garažo....
Hladna, kvadratasta bajta brez duše..... Ni mi tud malo všeč..... Raje imam 60m2 skandinavski stil, les, s dušo flet kit to beton garažo bajto....
ja itak....če verjameš...v resnici, nič od tega ni res...