Ne razumem butljev, ki svojim otrokom dajejo tako smotana imena! Kaj so otroci krivi, da morajo potem do polnoletnosti živeti z bedastimi imeni? Zakaj se potem starši ne odločijo za spremembo svojih imen, če jim je to tako "kul"???
Pa ne morem verjet,če hočeš biti "znana osebnost"v v naših BUTALAH,se moraš prijaviti na kak kretenski resničnostni šov na še bolj kretenskih TV postajah kot sta POP TV in kanal A!Ni čudno,a imajo akterji teh oddaj skisane možgane i osebnosti.Primer… ...prikaži več največja prostitutka Mirela. Že,če prdne je to super novica!
Tebi" Maro Slana"očitno manjka veliko soli v glavi.Žal tako jaz kot ti živiva v teh Butalah, razlika je samo vtem ,da jaz ne gledam teh resničnostnih šovov .
Zanimivo je, da slovenska zakonodaja pozna neke omejitve pri določitvi imena podjetja, pri izboru imena za človeka pa je dovoljeno vse. Otrok je s stališča države očitno vreden manj kot nek S.P. No, nekaj časa bo plačal manj davkov.
A ni LUNAY znamka vlozkov,tamponov in teh zadev?No,na koncu sta dodala samo se -a.
Fak,no way da dam tako ime otroku ali svoji zivalci.Bi klicala svojega mackona in bi se po vasi drla : Tosaaaaaaamaaaaa,pridi domoooov,mamica ima papico zate.Prfuknjen folk.
Lunaja je podaljsano ime Luna_ja ! Lepo ime...zanimivo! Kako se enim gobckom da pisat neumnosti...ja saj vem... . .... to so Slovenci...brez redne zaposlitve! Ker nic ne delajo..pisejo neumnosti..lp Cestitke obema....za novega clana
Nekdo je pa odkril toplo vodo. In kaj ima zaposlitev ali brezposelnost komentatorjev s tem? Glede na to, da ti tudi tukaj visiš, bi lahko sklepali, da si tudi sam brezposeln.
idiotski starši idiotsko ime
vecjega idiota ,kot sta tvoja starsa in ti---:()
perhan63, pa kaj si drugega pričakoval od nekoga, ki 'tekmuje' v reality showu? :D
Ne razumem butljev, ki svojim otrokom dajejo tako smotana imena! Kaj so otroci krivi, da morajo potem do polnoletnosti živeti z bedastimi imeni? Zakaj se potem starši ne odločijo za spremembo svojih imen, če jim je to tako "kul"???
Otroci niso odgovorni za neumnosti svojih staršev,je pa noro,da morajo nositi imena,ki so jih izbrali starši,do 18 leta.
Pa to-znani Slovenec?Who the fuck is he?
Kako ste lahko tako......njima je vsec!!! Meni tudi ni vsec Mirela,Tina Maja...pa kaj...puste te bedne komentarje zaprte v svoji glavi!!
keri idiot je to! mogoče pozna sam sebe, jaz ga ne!
tu tudi poznas sam sebe,samo problem imas ,ker v sebi ne prepoznas svojega talenta....da si idiot
Škoda, ker po idiotizmu niso prvi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Takšnih je še dosti !!!!!!!!!!!!!!
pri 18. si bo ime spremenila
zakaj....meni je zelo lepo!!!!!
Pa ne morem verjet,če hočeš biti "znana osebnost"v v naših BUTALAH,se moraš prijaviti na kak kretenski resničnostni šov na še bolj kretenskih TV postajah kot sta POP TV in kanal A!Ni čudno,a imajo akterji teh oddaj skisane možgane i osebnosti.Primer… ...prikaži več največja prostitutka Mirela. Že,če prdne je to super novica!
V teh butalh zivis tudi ti in skupaj ustvarjamo tisto .......
Tebi" Maro Slana"očitno manjka veliko soli v glavi.Žal tako jaz kot ti živiva v teh Butalah, razlika je samo vtem ,da jaz ne gledam teh resničnostnih šovov .
v sloveniji je ze vsaka pizda znana katero vi označite za znano ne gleda vsak nekih idiotskih kmetij talentov in bog ve še kakšnih oddaj
Zanimivo je, da slovenska zakonodaja pozna neke omejitve pri določitvi imena podjetja, pri izboru imena za človeka pa je dovoljeno vse. Otrok je s stališča države očitno vreden manj kot nek S.P. No, nekaj časa bo plačal manj davkov.
bo trba referendum....ti buca prepametna...
Bolano, ko se nimata s čim postaviti, otroku nadeneta ime kot bil bil pes.
Poznas kaksnega psa po imenu Lunaja...ali pac pljuvas,ker drugi pljuvajo..
Jaz poznam kar nekaj psic in kobil s tem imenom. Saj veš, rodovniki pa to :) Maro Slana, si mogoče tale 'estradnik', o katerem pišejo?
A ni LUNAY znamka vlozkov,tamponov in teh zadev?No,na koncu sta dodala samo se -a. Fak,no way da dam tako ime otroku ali svoji zivalci.Bi klicala svojega mackona in bi se po vasi drla : Tosaaaaaaamaaaaa,pridi domoooov,mamica ima papico zate.Prfuknjen folk.
ti tudi...se bolj
Govori zase.
Predlagam ta dva starša za Prešernovo nagrado. Kot pravi sta se sama spomnila ime za svojo hči... neverjetno, unikatno in izjemno.
Mislim,da bi morali predlagati tebe za Presernovo nagrado zaradi duhovite neumne zamnisli..... lol
bur ja dala ime hčerki, kaj je butl ta ka tić ka ne morš verjet; mama bedak pa more še potomcem vsiljevat svojo bedarijo !
Ledena: "A ni LUNAY znamka vlozkov,tamponov in teh zadev?" Ja, je: http://www.lunay.si/ ...Ja, res sta ga dolgo izbirala! rofl. keri kmeti
to ni isto...malo si pomesal pametnjakovic...
Lunaja ???? Pa kaj je dobil macjega mladica ?
kateri primitivci...
če daš recimo otroku ime Lunalaja boš tud sigurno prvi v Sloveniji. Bedna reklama na otrokov račun
to ni nobena reklama na otrokov racun.....
A zdaj je pa že vsak znan slovenec če sodeluje v kakšnem butastem šovu?
Lunaja je podaljsano ime Luna_ja ! Lepo ime...zanimivo! Kako se enim gobckom da pisat neumnosti...ja saj vem... . .... to so Slovenci...brez redne zaposlitve! Ker nic ne delajo..pisejo neumnosti..lp Cestitke obema....za novega clana
Nekdo je pa odkril toplo vodo. In kaj ima zaposlitev ali brezposelnost komentatorjev s tem? Glede na to, da ti tudi tukaj visiš, bi lahko sklepali, da si tudi sam brezposeln.
To si pomešal....tvoj roman bi bil propadla zmešnjava