Škoda je, ker se propagira brezdelje in ''vplivnost'', da se potem tak denar iz bedarij služi, kdor pa dejansko nekaj ustvarja, ni pa nič vreden... denarje je dovolj za vse, samo čedalje slabše je razporejen...
Ko sem bil študent, je predsedstvo zvezne vlade prevzel Marković, ki je uvedel kompatibilnost dinarja. Ko sem potem naslednjič obiskal Avstrijo, sem opazil, da bi moja štipendija zadoščala za odplačilo športne Honde Prelude 2.2 in še ostalo bi. Z navadno… ...prikaži več kadrovsko štipendijo.
Znano govno od cloveka
A mu je kdo še kej druzga not porinu?
Mulc nagravžn in prepotentn!!!...
Še eden, kjer familija živi od cukra in krompirja, namesto od mesa. Pol pa drek rata.
Vsi na *ić so seveda zelo znani Slovenci!
Na Policiji morda ;-)
Mahnić, Stevanović, Božić,…
Švabo audi, po duši čuft
Kaj je čokolino....a boli k jih je na IĆ najvec v SĐS??
Audi, dpf ti tolče že v glavo z izpuhom🤣
Lahko, z drogo se lahko precej zasluži !
Škoda je, ker se propagira brezdelje in ''vplivnost'', da se potem tak denar iz bedarij služi, kdor pa dejansko nekaj ustvarja, ni pa nič vreden... denarje je dovolj za vse, samo čedalje slabše je razporejen...
Par X vlakca s starejsimi bogatasi..pa zadeva odplacana!
To sploh ni nov Porsche. Star je najmanj 3 leta. Novi 911 je najmanj 147000 evrov, brez dodatne opreme. Takšnega praktično noben ne kupi.
Tiktokovci se bojo streznili da nimajo za burek ko bo prepozno.
Ko sem bil študent, je predsedstvo zvezne vlade prevzel Marković, ki je uvedel kompatibilnost dinarja. Ko sem potem naslednjič obiskal Avstrijo, sem opazil, da bi moja štipendija zadoščala za odplačilo športne Honde Prelude 2.2 in še ostalo bi. Z navadno… ...prikaži več kadrovsko štipendijo.
Bravo fant, čestitam, škoda edin, da ma avto volan na desni in ga bo zato malo težje vozit po slo in okolici