Lars je bil super na začetku, potem pa vsako leto slabši. Zadnjič sem ga jedel v Kopru 2022-23 pa je bil slab. Hood burger mi je bil vedno boljši, je pa tudi odvisno v katero njihovo prodajalno greš. Na Viču… ...prikaži več je bilo vedno OK če so delali Indijci, v centru so par delavcev odpustili, ker se jim ni dalo nič (tudi pozdraviti ne, samo ko so pa zamočili pri naročilu so se pa kregali s stranko v pričo vseh), v BTC je še najboljša ekipa, v Šiški pri Aleji so zdolgočaseni, naveličani vsega in se čuti to.
hvala bogu da so zaprli tole od S&L če so imeli težave uporabo HACCP-a. mislim niti pod razno ne bi šel nikoli več v njihov lokal potistem , ko so objavili da imajo preveč stroškov z HACCP. da je še… ...prikaži več zbolim. ni šans.sicer pana netu je vest, da bo ena SLO firma dala božičnico v znesku 14.000 ( štirinajsttisoč) eurov. če ti lahko pa naj še S&L tistih 639. sigurno ima direktor bajno plačo in nagrade, da zmanjka za plače in ostalo.
Lars&Sven se je zaklal sam, ker je imel 10 let enako ponudbo. Hood Burger se je vseeno prilagodil še s piščancem in vsake toliko dajo kaj novega ven. Kdo bo 10 let jedel eno in isto? Da o nasedlih naložbah… ...prikaži več L in S ne govorimo. Potem je pa država kriva. Še dobro za božičnico, da se trg malo prepuca in izloči take, ki se posla ne znajo iti. Ljudje jih ne bodo pogrešali.
Hoodburger je bil na trgu ze pred L&Svenom…pa se vedno uspeva….le kako a? Sploh glede da so L&S kao zaprli zaradi bozicnice,sanitarne inspekcije,… ah ja ko so lastniki prepozrti se zgodba slej ko prej konca!
Lars je bil super na začetku, potem pa vsako leto slabši. Zadnjič sem ga jedel v Kopru 2022-23 pa je bil slab. Hood burger mi je bil vedno boljši, je pa tudi odvisno v katero njihovo prodajalno greš. Na Viču… ...prikaži več je bilo vedno OK če so delali Indijci, v centru so par delavcev odpustili, ker se jim ni dalo nič (tudi pozdraviti ne, samo ko so pa zamočili pri naročilu so se pa kregali s stranko v pričo vseh), v BTC je še najboljša ekipa, v Šiški pri Aleji so zdolgočaseni, naveličani vsega in se čuti to.
hvala bogu da so zaprli tole od S&L če so imeli težave uporabo HACCP-a. mislim niti pod razno ne bi šel nikoli več v njihov lokal potistem , ko so objavili da imajo preveč stroškov z HACCP. da je še… ...prikaži več zbolim. ni šans.sicer pana netu je vest, da bo ena SLO firma dala božičnico v znesku 14.000 ( štirinajsttisoč) eurov. če ti lahko pa naj še S&L tistih 639. sigurno ima direktor bajno plačo in nagrade, da zmanjka za plače in ostalo.
Lars&Sven se je zaklal sam, ker je imel 10 let enako ponudbo. Hood Burger se je vseeno prilagodil še s piščancem in vsake toliko dajo kaj novega ven. Kdo bo 10 let jedel eno in isto? Da o nasedlih naložbah… ...prikaži več L in S ne govorimo. Potem je pa država kriva. Še dobro za božičnico, da se trg malo prepuca in izloči take, ki se posla ne znajo iti. Ljudje jih ne bodo pogrešali.
Hoodburger je bil na trgu ze pred L&Svenom…pa se vedno uspeva….le kako a? Sploh glede da so L&S kao zaprli zaradi bozicnice,sanitarne inspekcije,… ah ja ko so lastniki prepozrti se zgodba slej ko prej konca!