Svet
1862 ogledov

Znano, kdaj se bosta slišala Trump in Putin

Komentarjev 62
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Garancija 07:01 19.maj 2025.

Zanimivo kdo se pogaja o miru,tadva,ki imata polno rit vsega,narod pa trpi,jebenti blesav svet

Človek2024 07:26 19.maj 2025.

Trump se nima kaj pogajati s Putinom. pogaja se lahko le Ukrajina. Vpletanje Trumpa v pogajanja je lep prikaz, kako hoče Rusija zvrniti krivdo za vojno na ZDA, kot da so ZDA imele karkoli pri tem. To je del njihovega ...prikaži več dolgoletnega podtalnega blatenja ZDA in ključen del Ruske propagande.

• BenX 09:18 19.maj 2025.

Ti nisi diht... 🤣 Rusija namešča rakete nekaj 100 kilometrov pred Washington ali ZDA to počne nekaj 100 km pred Moskvo??

Človek2024 09:33 19.maj 2025.

@BenX: Rusija pa se hvali, da ima rakete na podmornicah manj kot 100 km od Londona in Washingtona in svojemu narodu po TV razlagajo, da bodo potopili Veliko Britanijo. Kdo tu koga ogroža?!

luckyss_1 09:29 19.maj 2025.

Na podstrešju v Murglah so nam dali navodila, da moramo preprečiti oboroževanje Slovenije in z zastavicami pričakati Putina, ko pride s svojo vojsko na prijateljski obisk in okupacijo.

• Idioti 10:54 19.maj 2025.

Lucky lopov @ Kolk si fuknjen v glavo , pove o tebi podatek , da prisegaš na količino orožja , ne veš pa, kdo bo to orožje sploh držal . Jaz ga ne bom , pa tudi pol SLO ne ...prikaži veče , tiste ki bo pobegnila čez Karavanke , za ostalo polovico , ki bo ostala pa dejmo bratsko povedat pol-pol . Tu smo v prednosti tisti , izurjeni v JNA , sam ne pozabi , da smo tam imeli MPV , to ti je približno tako , kot imate vi v cerkvah svoje satanistične sestanke ! Skratka, najebal ste ga !

Človek2024 11:41 19.maj 2025.

@Idiot: Ti si izdajalec, ki te itak briga za domovino. Jaz sem tudi bil v JNA in dobro poznam Rusko vojaško doktrino, ki je zelo podobna Jugoslovanski. Zato tudi vem, da si ti del posebnega bojevanja, katerega cilj je demoralizacija ...prikaži več prebivalstva napadene države, kar je še en razlog za sum, da bomo tarča napada s strani novega Stalinčka.

Slayer 12:12 19.maj 2025.

Ma skrijte se v klet kreteni retardirani,saj ne veste kaj sploh pišete,važno je,da se derete slava ukrajini, ki je praktično ni več,ostala je samo še slava,ovce zabite!!!

luckyss_1 13:35 19.maj 2025.

Slava Ukrajini! Dol z Rusijo!

• FUCKYOU 14:12 20.maj 2025.

Sljava Ukraini!!!

Slayer 19:20 20.maj 2025.

Ti imaš res razmetano podstrešje!!!

Človek2024 13:37 21.maj 2025.

Slava Ukrajini!

Slayer 13:42 21.maj 2025.

Slava retardom, ki podpirajo ukronaciste,matr ste ubrisani!!!

Putinček 07:38 19.maj 2025.

Moj ljubček Trump me je končno opazil!

Slayer 12:16 19.maj 2025.

Kaj je feget,a si ga na Putina,pa to???!!!

CarZelenski 09:54 19.maj 2025.

Ne verjamem, da se bosta slišala. Putin je polno zadrogiran s heroinom v svojem bunkerju nekje v Sibiriji in čaka, da ga bodo njegovi generali reševali. Če ne jih bo pa zamenjal. To je vse kar zna...budala nesposobna.

• Idioti 10:59 19.maj 2025.

Ko je JEBAČ KADAVRA sunkovito skril moko z mize ali je odhajal z obiska Putina ali Narkomana ? Veš da ne vem . A nista bila zraven mize sedeča še dva , eden z žličko , da si mal razdelijo ...prikaži večjo darilo v polivinil vrečki .

Človek2024 11:44 19.maj 2025.

Putin je toliko obseden s pobijanjem ljudi, da mu verjetno kadavre dostavljajo v njegov bunker, kjer jih lahko na varnem pod zemljo sleče in se nasadi na njihove rigor mortis trde tiče.

luckyss_1 13:33 19.maj 2025.

Žal mi je, da sem kadarkoli podpiral Putina. To je eno teslo od človeka, ki bo zakuhal 3. sv. vojno!

• Fenix68 18:09 19.maj 2025.

Končno si priznal, da si se motil. To zahteva velikega človeka. Spoštovanje!

• Mojca17 13:37 19.maj 2025.

Tako Trumpu kot Putino je figo mar za mir. Ta dva delata le za lastne interese in za večji globalni vpliv. Le Zelenskemu je resnično žal trpljenja njegovega naroda in si želi trajnega miru, ampak ne na račun izgube velikega ...prikaži več dela ozemlja Ukrajine.

Putinček 13:39 19.maj 2025.

Meni nikoli ni bilo za mir in me zato tudi ne bo na pogajanja. Jebite se vsi. jaz bom zavzel Ukrajino, pa če se vsi razpočite.

Slayer 19:12 19.maj 2025.

Harry Patch, zadnji umrli vojak, star 111 let, ki se je boril v prvi svetovni vojni, je dejal: "...Ne glede na uniforme, ki smo jih nosili, smo bili vsi žrtve. Politikom, ki so nas peljali v vojno, bi morali dati ...prikaži več orožje in jim reči, naj sami razrešijo spore, namesto da bi organizirali nič boljšega od legaliziranih množičnih umorov..."

• Lorrieae2601 16:34 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

Slayer 19:14 19.maj 2025.

Hvala, hvala obema, da se pogovarjata....Upajmo na mir....Eni pa samo hujskajo na vojno...Bog nas obvaruj tistih norcev, blaznežev, zločincev.......Mislim, da je tole dejal Brandt: " Mir ni vse, toda brez miru, je vse nič"....To pove vse...Če se začne vojna, je ...prikaži več praktrično isto, kot če čez noč izveste, da imate raka v zadnjem stadiju....Vse vaše dosedanje življenje izgine v trenutku....

• Idioti 09:54 19.maj 2025.

Trump lahko pokliče Putina , kajti v roki drži Ukrainske karte , ki jih bo za mir mirno odložil v talon ! Narkoman , , naj citiram Stipu Mesića , ki je odgovoril na vprašanje Alije Izetbegovića , kaj sta ...prikaži več se tista dva zločinca dogovorila v Karađorđevu . NEZNAM ŠTA SU SE DOGOVORILA ALI ZNAM DA TE ALIJA NEMA VIŠE !

Vremebo 11:57 19.maj 2025.

Ukrajina svoje karte kar trdno drži v svojih rokah, pri čemer jim mora EU pomagati. Mi smo tudi njihovi slovanski bratje.

luckyss1 08:51 19.maj 2025.

Bedarija ...Trump, Putin in Elon se pogovarjajo vsak dan...To bo le predstava za ovce..In dobro je, da se pogovarjajo, ker se tako manjša možnost za 3. sv. vojno..

Vremebo 09:12 19.maj 2025.

Majša možnost za 3. sv. vojno bo le pod pogojem, da se bo Putina odvrnilo od njegovega načrtovanega napada na Evropo. In to bomo dosegli le z odvračanjem s pomočjo naše oborožitve, ki mora biti tako obsežna, da Putin ne ...prikaži več bo več razmišljal o svojih imperialnih ambicijah.

luckyss1 09:27 19.maj 2025.

Mater ste zarukani...Po eni strani govorite, da se je v treh letih premaknil za en kilometer, po drugi pa da bodo Rusi jutri spet v Berlinu ...

Slayer 09:28 19.maj 2025.

Ma pusti jih,saj vidiš,da imajo vsi skupaj IQ sobne temperature,pa še vsakič se s komentarjem ustrelijo v koleno!!!

CarZelenski 09:55 19.maj 2025.

Ravno zato, ker mu v Ukrajini ne gre, bo poskusil v Evropi, ker misli, da smo tu sami razvajenci.

• Idioti 10:00 19.maj 2025.

Če kdo misli , da bo USA šla v vojno zaradi UA in to proti Rusiji , se je zajebal do fundamenta. USA gre v vojno samo zaradi nafte , ne pa krompirja in pšenice , te imajo še sami ...prikaži več preveč ! Lahko se pa pogovarjamo o Evropski vojni , ki zna biti pa končana v 2-3 dnevih , samo z majhno razliko od takrat , ne z zastavo na Rajstagu ampak ene 6 ton težko ciharo !

luckyss1 10:00 19.maj 2025.

Saj sem vedel da ste farške ovce ene najbolj zarukanih, ampak še vedno me presenečate...Začel bom verjeti, da gre lahko IQ v minus, v klet..:)

• Frčafela19 10:06 19.maj 2025.

Ruska propaganda vas je prepričala, da gredo ZDA v vojno vedno zaradi nafte. Če bi razmišljali s svojo glavo, bi opazili, da so ZDA začasno okupirale le 3 države: Afganistan, Vietnam in Irak in le dve od teh treh imajo nafto.

luckyss1 10:13 19.maj 2025.

ZDA imajo svoje nafte dovolj, želijo pa si svetovne prevlade, da lahko počnejo kar hočejo, zato so hoteli najprej uničiti Rusijo in potem Kitajsko...Ampak so se očitno zajebali, ker vojaško niso sposobni parirati Rusiji ali Kitajski, še z Iranom bi ...prikaži več imeli velike probleme..

• Idioti 11:21 19.maj 2025.

Afganistan - zaradi prevelikega približanja RUSOV naftnim vrelcem - Vietnam pa poligon za trening USA vojske in orožja in zajezitev vpliva na države ASEANA in Pacifika, kajti v nobnem časovnem intervalu , kontingent USA vojske ni presegel 50.000 marincev . ...prikaži več. No tolk jih je tudi padlo v vseh teh letih . Prečitaj avtobiografijo predsednika L.B, Jonsona , pa boš vse zvedela o Viet. vojni , lahko pa tudi avtobiografijo gen . Westmorlanda ! Mal premal te je skup , da bi se mešala v znanje starejših.

• Idioti 11:39 19.maj 2025.

Lucky ta pravi @ Ne bo držal podatek , da imajo zadosti nafte , kajti ne bi drobili skrilavcev in pridobivali najdražjo nafto . Zato morajo držati visoko ceno svetovne nafte , da lahko trpijo visoke stroške kamene nafte . ...prikaži več Če cena pade , so v fin. minusu in premalo narejene nafte na svojem trgu . Zato morajo imeti vpliv na OPEC in vrtine Arabije .

luckyss1 11:45 19.maj 2025.

Pravim da imajo strateške rezerve v slučaju nuje..Vmes pa je seveda lažje krasti nafto po svetu..;(

Človek2024 11:46 19.maj 2025.

Ukrajina je brez nafte in ZDA so jo pod demokrati kljub temu podpirale. Gre se za rešitev demokracije. Če Putin prevzame kontrolo nad Ukrajino, demokracije tam ne bo. Če še toliko ne marate voditeljev EU, jih lahko skozi volitve zamenjate. ...prikaži več Putina lahko le ubijete, pa še potem ne bo nič bolje, ker ga bo zamenjal drug tiran.

Slayer 12:03 19.maj 2025.

Ukrajina pa demokracija,ahahahahhaah, vic stoletja,eni ste res zabiti do amena!!!

luckyss1 12:37 19.maj 2025.

Štiri milijone "demokratičnih Ukrajincev" je pred vojno delalo v stiliu "gastarbeiterjev" v Rusiji in celo Belorusiji...Jebeš takšno demokracijo...Mi v Sloveniji pa kurbam pravimo kar "Ukrajinke"..Vam to zarukanim prikletnim idiotom kaj pove ?!

Človek2024 13:27 19.maj 2025.

@Lucky: Seveda so Ukrajinci delali kot gastarbajterji, če so jim Rusi v času sovjetske zveze vse pokradli in naredili iz Ukrajine eno revščino. Ko so se končno osamosvojili, so jim Rusi spet začeli srati po glavah, ker bi radi nakradli še več.

luckyss1 13:35 19.maj 2025.

Njet ....Zahod je iz njih naredil reveže, lopove in kurbe...:)

Človek2024 15:40 19.maj 2025.

@Lucky: Resno?! Zahod je iz Ukrajincev naredil reveže?! WTF?! Jaz sem bil na Češkem in seveda v Jugoslaviji in tudi na Poljskem in Vzhodni Nemčiji med železno zaveso, ko so se ljudje v teh krajih "bogatili" pod čevljem Rusov. Pa ...prikaži več ne mi srat s takimi! Tako depresivno revnih krajev, kot sem jih videl v vzhodnem bloku pod Rusi ni bilo nikjer. Ljudje niso mogli kupit osnovnih stvari, ker jih ni bilo na prodaj. To vem iz prve roke, ker sem bil sam tam in mi tega ni mogla vcepiti kakšna propaganda.

Človek2024 15:42 19.maj 2025.

...Da ne govorim o Avstriji in Italiji, kjer sem tudi na lastne oči videl, kako imajo vse in še več. Pod "okupatorskim" škornjem "hudobnih" Američanov, ki so jim dovolili tudi svobodne volitve in izražanje. Pa ne mi srat, da je ...prikaži več zahod iz Ukrajincev naredil reveže. WTF?! Pa kje ti živiš?!

CarZelenski 16:28 19.maj 2025.

@Človek: Pusti Lucky-ja. On je verjetno Rus, ki je pobral nekaj drobtin od tistega, kar so Rusi pokradli Ukrajincem in je zato pred 40 leti dobro živel. Dejstvo je, da so Ukrajinci iz sovjetske zveze prišli skoraj brez vsega...v samih ...prikaži več gatah...in so se lahko samo prostituirali za preživetje. Zato pa zdaj nočejo Rusov nazaj.

CarZelenski 16:31 19.maj 2025.

Lucky je pomešal vzrok in posledico. Ni mu jasno, da je revščina Ukrajincev posledica sovjetske zveze in da njen vzrok ni v času po njenem razpadu. Po razpadu ZSSR so Ukrajinci šele začeli svobodno živeti in so se vsaj lahko ...prikaži več prostituirali. Prej se še to ni smelo in so umirali od lakote,ker so jim Rusi pokradli hrano.

luckyss1 17:09 19.maj 2025.

Ko je bila Ukrajina v sklopu Sovjetske zveze jim je šlo enako kot vsem ostalim...Problem je bil v tem , da je fuknjeni Stalin hotel dolgove odplačati z žitom in so tega na veliko zasegali kmetom...V Ukrajini kot tudi v ...prikaži več drugih pokrajinah preko Urala, ki so bile usmerjene na žito..Tam kjer so gojili krompir ni bil nihče lačen..

Človek2024 18:21 19.maj 2025.

@Lucky: Cenim, da tokrat v odgovor nisi napisal popolne oslarije. Ukrajinci ne bodo pozabili holodomorja,ki je bil skoraj tako hud kot holokavst. Kar poglej si na wiki, koliko jih je umrlo leta 1933. Pod ZSSR so naje....i vsi, Ukrajinci pa ...prikaži več še malo bolj kot ostali. Tudi Rusom ni bilo za zavidati, ampak očitno niso trpeli dovolj, da zdaj nekateri spet vihtijo sovjetske zastave.

luckyss1 18:58 19.maj 2025.

Sovjeti so bili tako kot Jugoslovani, niso izpostavljali narodnosti..Je pa nastal problem, ko se je del Ukrajincev med drugo svetovno vojno pridružil nacistom, podobno kot naši domobranci...(14. Waffen-Grenadier-Division der SS (galizische Nr. 1), znana tudi kot SS Galicijska divizija.)....To seveda ...prikaži več ni dobro vplivalo na odnose...

luckyss1 19:02 19.maj 2025.

In ta Divizija ukrajinskih nacistov je počela daleč največje svinjarije tudi na naših tleh leta 1945, veliko večje kot nemški vojaki..

• atamama 07:12 19.maj 2025.

Glede na obrobne novice kako bi EU politika ruske ladje prestrezala-beri naredila pomorsko blokado-ne pričakujmo velikih dejanj. Morda bo kakšno veliko dejanje ob ponovnem poskusu zajetja ladje, ko bodo začeli leteti izstrelki. Kaj to pomeni ob lani definirani ruski doktrini ...prikaži več uporabe jedrskega orožja? Ne vem ali se zavedajo EU politiki, da imajo 4-6 minut časa, Angleži 6-8 za reagiranje in umik v zaklonišča. Je pa problem, ker tako majhne jedrske bombe ni, ki bi selektivno Baltik izbrisala.....

• ico7 07:29 19.maj 2025.

Si cisto pozabil na tiste rakete iz VSEH drugih strani na Kremelj?!

Vremebo 07:41 19.maj 2025.

Rusi imajo svoje jedrsko orožje le za strašenje takšnih kot sta vidva in si ga nikoli ne bodo upali uporabiti, ker bi to pomenilo tudi konec Rusije. Tudi taktično jedrsko orožje ni najbolj uporabno, ker uniči ozemlje tudi za agresorja ...prikaži več in je potem vse, kar so osvojili, radioaktivno. Če bi ga res hoteli uporabiti, bi ga že proti Ukrajini. Ampak to ne bo šlo, ker bo potem tudi Ukrajina dobila jedrsko orožje od zaveznikov.

• Idioti 10:07 19.maj 2025.

Ne vem zakaj bi Rusi osvajali GB , Francijo , Nemčijo , Beneluks , ko se pa še men jebe ali bodo sijali v temi naslednjih 1000 let al ne ! USA so rekle , da se jedrska sila ne ...prikaži več bo umaknila niti 1cm nazaj , ne da bi prej uporabila taktično jedrsko orožje proti napadalcu . Največ kar se lahko zgodi je Nejedrska taktična raketa na Rajstag , vsi pametni pa bodo isti moment spoznali , da druga ne bo s prefiksom NE in bo mir v sekundi 1

• Idioti 10:15 19.maj 2025.

Vremebo@ Ne bluzi , o darovanju jedrskega orožja komur koli, izven podpisnikov sporazuma . Si kdaj pomislil , da lahko že jutri RF dostavi Hutima jedrske rakete in frajerji zbrišejo izrael pa še kaj okoli, k si rekel keks ! ...prikaži več ! Jebe se RF za cel Jemen , če ga bodo povračilno zbrisal z zemljevida .

• Idioti 10:24 19.maj 2025.

Hec je pa ta , da o poskusu gusarstva Estonije veš , ne veš pa kako so bežali , ko je priletel eden MIG 35, NATO je pa dvignil vse kar je lahko letelo tisti moment ! . Včeraj so ...prikaži večso jim Rusi pokazali , kako se to dela in zajeli Estonski tanker , pa ni priletel noben MIG niti noben NATO aeroplan . Kdo bi si mislil , da so vsi otoki v Finskem zalivu Ruski

Človek2024 11:51 19.maj 2025.

@idiot: Rusi bodo vsekakor poskusili napasti EU, ker predstavljamo zaledje Ukrajine, ki ji dobavljamo orožje. Zato je še toliko bolj pomembno, da podpiramo Ukrajino in se večina vojne odvije skozi Ukrajino in ne preko EU. Samo zaradi tega, ker nam ...prikaži več ponoreli Putin grozi, že ne bomo odstopili od naših načel, da je demokracija in svoboda edina prava pot.

Vremebo 12:02 19.maj 2025.

Nabaviti je treba toliko samomorilskih dronov, kot je v Rusiji moške populacije. Tako se bomo ubranili še tako množičnega Ruskega napada. Če izračunate koliko bi nas to stalo, je to v resnici zelo majhen znesek za rešitev problema in ni ...prikaži več potrebno delati takšne drame glede stroškov vojaškega proračuna. Če nas ne napadejo, dronov ne bomo uporabili. Če pa napadejo, jih ne bo več.

Slayer 12:15 19.maj 2025.

vremebo,iz katere kleti si pa ti prilezel,matr,saj štancate profile hitreje,kot pa menate gate!!!

• Racoon75 12:46 19.maj 2025.

Slayer vrni se na tvoje murgelsko podstrešje.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.