ico7 kaki zmagovalni team neki 😕 V vsej strankini zgodovini so samo enkrat na volitvah dobili ustrezno podporo..V dveh primerih so z izdajalci mimo volitev sestavili koruzni vladi. Zadnje volitve pa so prepričljivo izgubili, a se je njihov Vodja mimo… ...prikaži več neposredne odgovornosti branil s tem, da so bili pokradeni.
Žalostno, da se slovenske stranke kar po pravilu ne upajo iti demokracije v lastnih vrstah. To kaže na veliko politično nezrelost. Protikandidati, ki izgubijo, običajno užaljeni gredo iz stranke in ustanovijo svojo. Kot bi ljudje na projektu, ko ni izbrana… ...prikaži več njihova (dobra) ideja, pobegnili iz firme zaradi užaljenosti.
Sem se že razveselil, da se Janša poslavlja, potem pa hladen tuš. Ko dobro premislim pa niti ni slabo, saj Janša počasi in vztrajno uničuje SDS. To mi delaj, procenti počasi in vztrajno padajo.
Blagor vam(ssđs)..demokracija na vrhuncu..potem pa kritziramo S. Korejo, Belorusijo kakšni diktatorji jih vodijo...pa pred nosom nam je diktator v vsem svojem sijaju...
Ja Ender, saj s prašičkom sem imel v mislih enega od teh dveh. Mar ti misliš, da je dovolj velik nakladač in hourukovec, da bi nasledil velikega vodjo?
Sds nikoli ne bo nič od njih, dokler je janša.
„ Never change a winning team!“‼️
ico7 kaki zmagovalni team neki 😕 V vsej strankini zgodovini so samo enkrat na volitvah dobili ustrezno podporo..V dveh primerih so z izdajalci mimo volitev sestavili koruzni vladi. Zadnje volitve pa so prepričljivo izgubili, a se je njihov Vodja mimo… ...prikaži več neposredne odgovornosti branil s tem, da so bili pokradeni.
Ah, si ti ubogo truplo! Toliko pameti mora zelo mocno boleti, nje-de-de?!
Ja res @ico7 toliko pameti celo kletno maloumje ne premore. Ne, da vas to samo boli verjetno pa zelo peče...
Januzlj je svoje bolje pošlihtal ko Kim Un v Severni Koreji...Morda zato ker ima bolj butaste ovce...
Žalostno, da se slovenske stranke kar po pravilu ne upajo iti demokracije v lastnih vrstah. To kaže na veliko politično nezrelost. Protikandidati, ki izgubijo, običajno užaljeni gredo iz stranke in ustanovijo svojo. Kot bi ljudje na projektu, ko ni izbrana… ...prikaži več njihova (dobra) ideja, pobegnili iz firme zaradi užaljenosti.
Mentalno podhranjen del ljudstva vidi in verjame samo v eno zemeljsko božanstvo.
Sem se že razveselil, da se Janša poslavlja, potem pa hladen tuš. Ko dobro premislim pa niti ni slabo, saj Janša počasi in vztrajno uničuje SDS. To mi delaj, procenti počasi in vztrajno padajo.
Blagor vam(ssđs)..demokracija na vrhuncu..potem pa kritziramo S. Korejo, Belorusijo kakšni diktatorji jih vodijo...pa pred nosom nam je diktator v vsem svojem sijaju...
Že 33 , pravih kristusovih let. Neprecenljivo !
Ali je Urška nafilala Janeza s Apaurini ,da mu je vrnila nasmešek ?
Apaurini so prešvoh!
Predlagam midazolam v hipnotičnih dozah..Tip ima zelo visok tolerančni prag..
Janezove konklave so končane ....kardinali so ploskali .
Seveda, saj je bil edini kandidat....za Luciferja!
Dosmrtni vodja bo podobno kot pokojni maršal Tito s katerim se rad primerja in spogleduje..
Lahko se spogleduje in primerja, samo Titu ne seže niti do gležnjev.
Endrkač pa kaj te briga, ti mu ne sežeš do nohta na malem prstu noge. Če ti je kaj dolžan, pojdi k njemu in mu povej, teslo zarukano.
munja👎 ne sežem mu do nohta kakopak v kriminalu, lažeh in manipulacijah..Sramota od človeka in sina domobranca..
Po Titu Tito je mantra , ki so jo drgnili v sari jugi. Nadaljuje se v SDS. Dokler bo puklasti živ, ni upanja, da se stranka postavi pokonci.
A res, ne morš verjet
Verjameš v Smrkce pa gre !
Saj nimajo druge izbire. Če ne bi bil Janša, bi stranka propadla. Naj zasede vladarjev prestol " prašiček"?
👍 kateri, sedaj imajo že dva 🐷🐷 Drejčka in Žankota
Ja Ender, saj s prašičkom sem imel v mislih enega od teh dveh. Mar ti misliš, da je dovolj velik nakladač in hourukovec, da bi nasledil velikega vodjo?
Zgolj in samo takrat, ko bo Vodja fizično odšel..Lahko bosta zlahka ohranjala njegov duh iz zato bo njuna dobra retorika čisto dovolj..
...je bilo znano že....v jajcu!
Po JJ Puklasti, iz jajca do... vnebovzetja! To bo prvi posmrtni vodja sekte....samo povem...
Druže Twito mi ti se kunemo da sa tvoga puta ne skrenemo, druže Twito ljubičice bela tebe voli omladina cela. Za domovino s Twitom naprej!!!
Sv. papa Puklastii....šel v jajce, prišel kot večno....jajce zdrah! Samo povem...
Še malo pa bo rekord JBT ogrožen. Pri nas politiki ne razumejo, da so brez ljudi, ki jih volijo ničle. Ravno zaradi tega se tako grdo obnašajo do nas.
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Go Janša, go.
S tem se nebi hvalil 😛
Go Janša v Dob !