Bila je v fuc patroli. 17x je šla gor in dol in sem in tja, pa nikogar od nikoder, da bi jo napadel. Nato je odvrgla še nekaj cunjic. In potem jo je vendarle opazil neki exibicionist.
Ana, “lepotica”? Ti imaš pa res izkrivljene pojme o lepoti... sploh ti kot ženska nimaš kaj ocenjevati ženske, ali je lepotica ali ne. No, razen če si v kontra smer obrnjena...
Vsi,razen naših vrlih pisunčkov se je otepajo....
Neverjetno koliko znanih Slovencev pozna Ana,Čudi me,da ne pozna mene,čeprav me pozna cela naša vas,pa še sosednja zraven.
je že otresala gobec
Ena navadna koza, zakaj sploh pišete o njej, nas nič ne briga. Je veliko drugih pomembnih stvari, o katerih lahko pišete.
znana slovenka?? po cem je znana kar se pa lepote tice .............
Moraš pa zaužiti veliko alkohola da je ta babura lepotica. Več kot popiješ, lepša je.
Ta ni L od lepotice, plastična spaka!!!
matr ta je znana tudi pri SD.
Denis Dame za mandatarko. Če je uspela v Londonu bi tudi na vladi. Anglesko obvlada tekoce...Vsekakor boljše kot Bratovškova,Šarec in Janša.
Bila je v fuc patroli. 17x je šla gor in dol in sem in tja, pa nikogar od nikoder, da bi jo napadel. Nato je odvrgla še nekaj cunjic. In potem jo je vendarle opazil neki exibicionist.
Ana, “lepotica”? Ti imaš pa res izkrivljene pojme o lepoti... sploh ti kot ženska nimaš kaj ocenjevati ženske, ali je lepotica ali ne. No, razen če si v kontra smer obrnjena...
Ojoj, takšno sosedo imal bi tudi jaz .😆😄