Sploh nisem bral vsega sem se ustavil pri naslovčku "Postopek je trajal šest let" HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA pa to ni res, pa te KPK rabimo tolk kot luknjo v glavi. Ajde teraj to od kje se je priklatilo.
ok prijavljal je z zamudo. pa je komu tudi uspelo dokazati, da je zaradi tega bila oškodovana država? oz, je z tem, ko je zamujal z prijavo, tudi kaj skril oz ni prijavil oz ni navedel izvora denarja? zelo površna… ...prikaži več preiskava ali pač ni skritih virov
nič ne bo iz tega, on ima vse podkupljeno, se pa ve kam spada in ta pravi rdeči so nedotakljivi, ker sodstvo je še vedno pod kontrolo - ve se koga ... to kar pišete, je čisti blef, obtožnica je… ...prikaži več lahko dolga nešteto strani, pa se ne bo nič zgodilo ... brezveze sploh brat tole
Lep primer novinarskega mrhovinarstva. Tu ne gre za kazniva dejanja, ampak za prekrške. Za storjene prekrške pa je Jankovič KPK plačal kazni.
Več na: https://www.zoranjankovic.si/pod-lupo/uradna-pojasnila/ugotovitve-nadzora-nad-premozenjskim-stanjem/
če bi bilo v Sloveniji več ozaveščenih ljudi , tale balkanski domorodec ne bi mafijašil skupaj s svojo družino po Ljubljani
Sploh nisem bral vsega sem se ustavil pri naslovčku "Postopek je trajal šest let" HAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHA pa to ni res, pa te KPK rabimo tolk kot luknjo v glavi. Ajde teraj to od kje se je priklatilo.
nekje sem prebral , da mu bo uspevalo dokler bo Kučan živ !
potem bo pa kot v čaun lova na čaravnice !
popravek : kot v času lova na čarovnice !
Sramota. Čigava? Izberite sami.
ok prijavljal je z zamudo. pa je komu tudi uspelo dokazati, da je zaradi tega bila oškodovana država? oz, je z tem, ko je zamujal z prijavo, tudi kaj skril oz ni prijavil oz ni navedel izvora denarja? zelo površna… ...prikaži več preiskava ali pač ni skritih virov
nič ne bo iz tega, on ima vse podkupljeno, se pa ve kam spada in ta pravi rdeči so nedotakljivi, ker sodstvo je še vedno pod kontrolo - ve se koga ... to kar pišete, je čisti blef, obtožnica je… ...prikaži več lahko dolga nešteto strani, pa se ne bo nič zgodilo ... brezveze sploh brat tole
Lep primer novinarskega mrhovinarstva. Tu ne gre za kazniva dejanja, ampak za prekrške. Za storjene prekrške pa je Jankovič KPK plačal kazni. Več na: https://www.zoranjankovic.si/pod-lupo/uradna-pojasnila/ugotovitve-nadzora-nad-premozenjskim-stanjem/