SS -ovci spodaj , brigajte se za svoje župane , svoje občine in svoje babe , da jih ne bi kdo drugi prašil , ki se mu za druge hebe , ženske so jim pa hobi !
tega pol evra mu lahko jest krijem, samo mi mora prej vse po resnic povedati :)
baraba srbska, bi morala v čuzi kamne prenašat iz enega dela na drug del - pa to po 16 ur na dan. Slovenija je res raj za lopove in njihove odvetnike!
Če nimaš kej skrivat, se preiskav nimaš kaj bat... ali pač?
Za vsako rit palica raste. Tudi za vašo g. Janković.
A ni enkrat pisalo, da imate kreditov več kot znaša vaša plača?
Zoran Janković: "Za odvetnike porabim pol plače"- Še sreča, da tebi in tebi podobnim ni potrebno živeti od plače.
Bogi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako se mi smiliš. A ti zbiramo prispevke ? Kar k našemu županu Popoviču po nasvet. On sploh ne jamra.
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
SS -ovci spodaj , brigajte se za svoje župane , svoje občine in svoje babe , da jih ne bi kdo drugi prašil , ki se mu za druge hebe , ženske so jim pa hobi !
tega pol evra mu lahko jest krijem, samo mi mora prej vse po resnic povedati :)
baraba srbska, bi morala v čuzi kamne prenašat iz enega dela na drug del - pa to po 16 ur na dan. Slovenija je res raj za lopove in njihove odvetnike!
Če nimaš kej skrivat, se preiskav nimaš kaj bat... ali pač?
Za vsako rit palica raste. Tudi za vašo g. Janković.
A ni enkrat pisalo, da imate kreditov več kot znaša vaša plača?
Zoran Janković: "Za odvetnike porabim pol plače"- Še sreča, da tebi in tebi podobnim ni potrebno živeti od plače.
Bogi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kako se mi smiliš. A ti zbiramo prispevke ? Kar k našemu županu Popoviču po nasvet. On sploh ne jamra.