Desusovi poslanci bodo v koalicji! Tako bebavi pa vendar niso, da bi v nasprotnem postali bivši poslanci-brezposelni! V Sloveniji oni službe ne dobijo. Morda celo to vedo, karakterji.
Igorja sem volil vendar ne kot izdajalca temveč kot konstruktivnega člana njegove stranke.Če se je odločil da gre iz stranke potem naj nemudoma zapusti parlament...KER ME JE IZDAL KOT VOLILCA.nikoli več me ne bodo nategnili razni VIRANTOVALCI
Ma ni mi všeč Igor, še manj pa vsi ostali, ki bi ga lahko zamenjali.
Desusovi poslanci bodo v koalicji! Tako bebavi pa vendar niso, da bi v nasprotnem postali bivši poslanci-brezposelni! V Sloveniji oni službe ne dobijo. Morda celo to vedo, karakterji.
Noč bo dolga. Zbrati morajo 47 podpisov.
Mic po mic.. pa bo- a ne..
Ključno vprašanje je, kdo od 160 Horvatov bo vodil parlament? Ali morda noben izmed njih. In ga bo ukinil kar sam Gargamel.
Predlagajo farško podgano Jožefa.
Ne daj se Igor!!!!!!
Brcaj, pokaźi, da si živ kontrabantar
Igorja sem volil vendar ne kot izdajalca temveč kot konstruktivnega člana njegove stranke.Če se je odločil da gre iz stranke potem naj nemudoma zapusti parlament...KER ME JE IZDAL KOT VOLILCA.nikoli več me ne bodo nategnili razni VIRANTOVALCI
A Počivalškova stranka pa ni izdala volilcev?
Igore, zapoj si tisto: Odlazim.. pa vrečko vzami s seboj..
Asim65 ali ni cela SMC prevarala volivcev. Volivce so pridobili s tem, ko so obljubljali, da ne grejo v koalicijo z kaplarjem!
Tudi komunajzar bo zapel to. Samo ne bo odšel z vrečko ampak polnim računom.
... da bog da komunajzar vse na zdravilih porabil, kar je pokral....
Odstopil nebi bi pa imel delovna telesa v zboru ,naj se odloč že kaj bi.
Odločil se je, da bo taxist Uberja pod taktitko plešastega Kordiša, trava dela.
Dusan21 a ti nekaj pišeš samo da pišeš.
Paše mu paše- prst v riti..
Končno. odhaja tja kjer mu je mesto. V opoziciji.