Slovenija
1344 ogledov

Zore na Brezjah: Pretrese nas, ko slišimo govoriti ...

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jezero 18:18 15.avgust 2025.

V II.sv.vojni je bila rkc v Sloveniji na strani okupatorjev in je Slovence potiskala v uničenje. Mojega očeta so ubili Nemci, pa še nikoli ni prišel kak duhovnik molit na njegov (njihov) grob. RKC v Sloveniji absolutno ne more soliti ...prikaži več pameti drugim, v prostem času naj pa molijo za svoje grešne duše. Toliko.

mahatma2 12:50 15.avgust 2025.

Zore pravi da je treba spoštovati človeško življenje od spočetja do smrti. Menim , da bi to moral vcepiti najprej Janshariju , ki podpira ubijanje nedolžnih ljudi v Gazi. Kaj jaz vem verjetno tudi Zore to podpira s podobnim izgovorom ...prikaži večom , kot ga je izrekel kancler Mertz, da Izraelci umazano delo delajo v korist nas vseh. Sem veren ampak verujem v boga pa v Pedra Opeko . V Zoreta pa človek pri zdravi pameti dani od boga ne more in tudi ne sme verovati, ker je to velik greh.

Leon 06:54 16.avgust 2025.

Motijo me zastave v zakulisju : Slovenska ,EU in vatikanska ? Kaj ima Slovenija skupnega z Vatikanom ? Po Ustavi je vera ločena od države zato v bodoče NE DOVOLIMO slovenske zastave ob podobnih vatikanskih cirkusih za ovce .

Leon 19:16 18.avgust 2025.

Referendum za odvzem vsega neupravičeno podarjenega premoženja RKC v času Janeza Janše .

Leon 06:18 16.avgust 2025.

Vera je opij za ljudstvo ! Krščanstvo pa zločin nad ljudmi . Že naš največji pesnik je to sporočal Slovencem v svoji pesnitvi Krst pri Savici....vendar naivnost ne pozna meja . Žal to so pokazale vse vojne .

• maček 18:17 16.avgust 2025.

Koliko let še že dr... K.. Amo s tem? Kar je bilo je bilo. Sedaj pa skupaj stopit in rešit Slovenijo pred uničenjem. Drugače, smo isti kot dol v arabskem svetu, kjer ne bo nikoli mir.

• Ender3 13:21 15.avgust 2025.

Vera je zgolj opij za naivne in neizobražene. In Cerkev je največje zlo zdravemu človeškemu razumu.

• Pierre 14:47 16.avgust 2025.

La Republica di Slovaticano, nadškof bo imel sedež v DZ, če bo Janša vladal.

Leon 15:06 16.avgust 2025.

Napaka ! Janša bo vladal samo na Dobu pod tušem s prijatelji .

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.