Slovenija
4256 ogledov

"Ni kriv Janez, Marjan, Milan, Damir, Miloš, Alenka ... pa tudi ne Robert"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 17:28 15.maj 2023.

    Poizkus relativizacije dejstev..A to je, da je prekoračil pooblastila na račun «anonimk»..Kako, potem razumeti poizkus Janeza, ki je hotel na velika vrata še med volilnimi soočenji prikazati Gen-i in Goloba kot, afero in njegovo diskreditacijo . Za to so rabili ...prikaži več sobo T, za to so se dokumenti uničili ali vsaj prikrili. Za to so se našli neznani krivci iz Obalne regije..Model se spreneveda in žiri laži, kar je za člana SDS modus operandi..

    • oneh 17:59 15.maj 2023.

      Če je zunaj dež, hoče Janša škoditi Golobu. Če zunaj sije Sonce hoče Janša škoditi Golobu. Golob obljubi gasilcem nagradom, jo ne da in Janša skuša škoditi Golobu. Golob oljubi sodnikom povišek plače in je ne da, hoče Janša škoditi ...prikaži več Golobu... Napove Golob ukinitev PZZ potem naredi to obvezno in Janša hoče škoditi Golobu...Oh ubožček ubogi. Le kaj si storil Bogu, da te je ustavril za takšnega slepega malikovalca? Ker so med nami še vedno tako bedaki pa imamo svobodo in levaki plešete.

    • Avatar Marie Cankar
      marie3 18:26 15.maj 2023.

      Ja ja jansko je zgolj ena sama dobrota, cukr od cloveka, tako lepo govori, nič ni zaničevalen, nikogar ne ponižuje, verna ovčica rimokatoliškega kraljestva, z orozjem ni imel nic, s Patrio ni imel nic, s sestrelitvijo helikopterja ni imel nic, ...prikaži več ko je predsednik vlade ne ve nic. Oneh malikovalci velikega "pravicnika" iz Trstenjakove ste vi, ki ste non stop na prezi in v vsakem stavku, kogarkoli vidite zaroto proti vasemu velikemu botru/sefu/patronu,.... kakorkoli ga ze hocte imenovat.

  • Svobodnež 19:02 15.maj 2023.

    Članek mi deluje, kot da ga je napisala polpismena oseba, ne pa nekdo, ki mora pri svojem delu poleg ostalega odlično obvladati slovenščino, če hoče razumeti vsebino zakonov, predpisov, podzakonskih aktov itd.

  • Avatar Marie Cankar
    marie3 18:21 15.maj 2023.

    Se je pa razpisal tale jansev kljukec. Z nekaj argumenti, ki pa jih očitno nima bi lahko v nekaj stavkih pojasnil in zavrnil, a to je težko, če človek deluje po strankarski liniji in poskusa bit učinkovit za šefa.

  • janez_vindon 08:27 16.maj 2023.

    GDPR in ZVOp-2 za nepooblaščen vpogled v osebne podatke predpisujeta hude kazni, od tistega, ki je vpogledal do odgovorne osebe organa; torej če je kateremu od teh bil opravljen vpogled v njegove podatke, pa zanj bilo razloga....

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.