Magazin /magazin/vip
30872 ogledov

Župan bo z velikim koncertom podprl Niko Zorjan

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • rd2dmk2 20:26 25.maj 2025.

me zanima ali je tale župan tudi naredil koncert v podporo Kobalu ob plagiatorstvu. najprej naj se ugotovi kaj je od koga in potem naj se gre na sodišče. to pa takole ne gre, ej kolega jest pa mslim da ...prikaži več je tole mal premau, dej ti še mal nalož. sicer bi tole šlo če bi se zgovarjal o tem al je treba vršt še kakšen polen u peč, ne pa o 13 letih biznisa. ma bom jest zdej poslal zahtevk mojmo bivšmu šefu, če namreč tole takole gre.

Mehičanka76 01:31 26.maj 2025.

Vsaka medalja ima dve plati. Ni mi pa jasno, Nika je bila pri Marjetki in Rayu redno zaposlena in ji nista plačevala prispevkov al kako, če ju terja za 134.000 eur za poplačilo prispevkov državi? Podpora župana Klobase se mi ...prikaži več zdi neprimerna, vsaj na tak način, kot je opisan v članku.

• popokatopetl 16:32 26.maj 2025.

Kolkr se razume je bila najbrž espe, ampak espe je po definiciji svoboden in lahko dela tudi za druge ali zase, onadva pa svojim "varovancem" tega ne dovolita. Če ne sme delat za druge, bo davkarija predvidoma našla elemente delovnega razmerja.

Mehičanka76 18:39 26.maj 2025.

popokatopetl hvala za razlago!

• irena213 12:39 25.maj 2025.

Usrane gate naj se perejo DOMA !!!!!

• 4krogci 19:30 25.maj 2025.

Sej bi se, no noben nebi o sporu vedu nic, ce se nebi una dva psihota odločila odstrant videospote in dat vse v javnost! Ta zgodba ze vleče ze par mescev pa se ni nic vedno do 3 dni nazaj!

• Kathyoa8147 15:13 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Kmodri_ 15:29 25.maj 2025.

Bo klobaso tudi namočil? Samo vprašam....

• miha257 00:26 26.maj 2025.

Kaj bo pa pela? Narodno glasbo? "NIKA KOVAČEVA, PELA NI PLAČALA" 😅

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.