Obveščam vso javnost, da se je delavki iz plačne skupine J, Ančki B., ki sicer za minimalno plačo dela kot strežnica v domu za starejše občane in, ki iz meseca v mesec ne ve kako se bo prebila skozi vse… ...prikaži več stroške, od oderuške najemnine naprej, rodilo dete ženskega spola, katerega imena še ne vem in ga zato ne morem objaviti. Obljubljam pa, da ga bom tisti trenutek, ko zanj izvem. Saj je prav tako, a ne.
Zanimivo, da nekoga moti moja objava. Ali se mu zdi, da Ančka B. ne paše v eminentno druščino. Sam bi prej sodil ravno obratno, da druščina ne sodi v njeno. Boli, kaj?
Mafijske seljačine...
Šalaš u malom rtu!
In koga briga ta čarapanska kradlljiva dededede familija?
Razočaran sem. Nije Jovo! Smrk!
Obveščam vso javnost, da se je delavki iz plačne skupine J, Ančki B., ki sicer za minimalno plačo dela kot strežnica v domu za starejše občane in, ki iz meseca v mesec ne ve kako se bo prebila skozi vse… ...prikaži več stroške, od oderuške najemnine naprej, rodilo dete ženskega spola, katerega imena še ne vem in ga zato ne morem objaviti. Obljubljam pa, da ga bom tisti trenutek, ko zanj izvem. Saj je prav tako, a ne.
Zanimivo, da nekoga moti moja objava. Ali se mu zdi, da Ančka B. ne paše v eminentno druščino. Sam bi prej sodil ravno obratno, da druščina ne sodi v njeno. Boli, kaj?
Lahko se mu smeje, carapanu, koliko deset milijonov dolgov so gaunarju ze odpisali ?
Koga briga ta mafija lopovska.
Škoda. Še en lopov več na svetu.
Meni tudi, pa še marskikomu, koga briga, kako se ta mafija razmnožuje.
Cela familja na državnih stroških živi. Bljak.
In koga brigajo ti kradljivi čarapani?
Včasih smi si izposojali cunje od sester, prijateljic...
g. župan, čestitam in hvala, ker ste naš župan še naprej. Ljubljančani podpiramo župana Jankovića.
Pridružujem se prisrčnim čestitkam in ti ga privoščim še najmanj tri mandate, čeprav nisem Ljubljančan.
Vidva sta ljubljancanina, sem prepričan, guzonje. V rit mu zlezta, se bom kar stopil od osladnega lizanja carapanove guzice.
@ puklasti, si že kdaj slisal za sarkazem. Ostali izgleda so ti pac ne.