• Svet

Žvižgača, ki je razkrival Epsteinove povezave, našli mrtvega

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    mahatma2 11:17 06.oktober 2026.

Uzela ga magla.

• Dieta 09:20 06.oktober 2026.

Kritike oziroma žvižgače preganjajo bogate odsebe, ki hočejo skriti zasebnost pred javnostjo. Imamo Snežiča, ki kar po vrsti toži ljudi, ki o njem pišejo ali govorijo, seveda sočne stvari. Slap lawsuit je tožba za utišanje,

• Jana Turk 10:12 06.oktober 2026.

Kaj ime Snezic s tem. Vzporednico se lahko potegne samo z Fotopubom. Dve zrtvi sta ze bili.

• atamama 09:43 06.oktober 2026.

Morda je kakšnega Rusa probal nategniti..... Spomnim se, ko so uvedli na hrvaškem davčne blagajne se je v kar nekaj hotelih v ruski lasti odločilo vodstvo-direktorji oditi ''malo na počitnice''....

• cigomigo 13:42 06.oktober 2026.

baje je debelo ritna šivilja maznila dva milijona in pol evrov v enem dopoldnevu,, Pa ta prasica je morala krast kot sraka,,,Naj mi Srake odprostojo,, Ta roberto pernati je po mojem tudi Gotof in G Mijič je sitna riba proti… ...prikaži več i lopovščinam, ki jih je izvajal roberto pernati,,, PUJSA PEPA pa nič

• SlavkoKrizman 14:20 06.oktober 2026.

A ta debelo-ritna šivilja je tvoja mama?

mahatma2 15:36 06.oktober 2026.

SlavkoKrizman ..... Dal sem ti seveda ➕ampak na take idiotizme kot jih piše oseba "cigomigo" za katero je popolnoma jasno , da je super idiot , ki se skriva za anonimnostjo, drugače pa še pisnit ne upa, je odgovarjat milo… ...prikaži večo rečeno enakovredno kot mrliča zdravit in jaz take idiote enostavno ignoriram, ker karkoli napišem imam občutek , kot da sem v drek stopil. Jok brate odpade , pa lep dan še naprej.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.