Zdravje
1171 ogledov

ZZZS zavrača očitke Društva Viljem Julijan

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Leon 17:24 26.september 2025.

Kakšno je mnenje šamana Janeza glede zdravila ?

• jakec1575 19:10 26.september 2025.

soulgregu se je zgodila tragedija z otrokom, ampak tip ima resno narcisoidno motnjo ze ves cas in je ne zdravi. unicil bo vse kar je gradil. znacilno za to motnjo.

• atamama 08:33 27.september 2025.

V celotni stvari je UA, begunci, palestina in nevladne organizacije brezno brez dna. Denar mečemo, ne vemo-mi raja-zakaj. Hranijo nas novinarji s strahom pred Rusi, pa je še koliko držav vmes. Verjamem tudi da zdravila ne pomagajo. ALS, grozna bolezen, ...prikaži več zbiral se je denar za razvoj tega zdravila. Par miljonov, pa rezultat? Dober občutek. Hkrati pa gledam po Viču, trikrat pečene, lepše oblečene kot domače frajle, Iz čigavega denarja. EU? Pa to je naš denar. Pa Q8, koliko pušk za UA je v njem?

• atamama 08:36 27.september 2025.

In to povzroča tudi meni revolt. Zakaj nekaj, ko pa drugi potrebujejo. Če ni rezultata vsaj za pokrivanja upanja, za občutek, da je z mojimi davki nekaj narejeno za mene. Ampak občutek je, z mojimi davki za tujce, za marginalne ...prikaži več skupine, meni pa kazni za parkiranje, za sprehajanje brez dokumentov, za vse tisto kar ''priviligirani'' uživajo. Ampak na žalost, levi, desni, črni in beli, vsi isti, vsi za denar zase in prijatelje in všečnost tujcem, kajne?

• Kmodri_ 19:41 26.september 2025.

Važno, da zbiramo...zamaške!

Slayer 09:23 30.september 2025.

Pa še to so otežil EU birokrati,ampak važno, da bodo zamaški rešili vse težave okolja :)

• Kmodri_ 13:33 27.september 2025.

Zadnjič mi je ugledni zdravnik dejal, kolega, bolezni, ki so genetsko pogojene in so redke je toliko različnih, da družba ne more vsem pomagati!

• Jernej65 17:35 26.september 2025.

Zopet so eni bolj pametni od vse strokovne stroke. Izgleda da se Trampizem, ki obvlada vse, vse bolj širi tudi k nam.

Slayer 09:21 30.september 2025.

In kretenizem, ki ga prenašaš ti in tebi podobnim!!!

• Jernej65 09:36 30.september 2025.

In covid bedak, ki se je prelevil v rusofilsko tele in v naci Smrklja ter v LGBTQ debila z luknjo v glavi, se zopet petelini.

• dr3k 17:39 26.september 2025.

Važno da imamo denar za Palestino

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.