Kaj dogaja
123 ogledov

Kam ta vikend

Hoja v naravi
Na dogodke, ki smo jih za vas zbrali za ta vikend, se nujno prijavite predhodno.

Družinski obisk Plečnikove hiše

Muzej in galerije mesta Ljubljana v soboto, 12. januarja, ob 16. uri vabijo na vodstvo po Plečnikovi hiši prilagojeno družinam. Kuža Sivko bo poskrbel za zabavno in zanimivo otroško raziskovanje hiše velikega arhitekta, medtem pa si jo bodo starši ogledali z izkušenim vodičem.

Tromostovje 12. januar Kaj dogaja Družinski obisk Plečnikove hiše

Po poteh Pohorskega bataljona

Planinsko društvo Fram vabi na 42. pohod po poteh Pohorskega bataljona v soboto, 12. januarja. Izhodiščna točka bo gasilski dom v Zrečah od koder se bodo udeleženci z avtobusom odpeljali na Roglo, potem pa peš odpravili do Treh žebljev. Pohod po trajal med pet in šest ur.

Mariborsko pohorje 12. januar Kaj dogaja Po poteh Pohorskega bataljona

Brezplačne pilates vadbe

B center Koper v soboto, 12. januarja, pripravljajo brezplačne poskusne vadbe pilatesa. Med 8. in 12. uro bodo predstavljeni štirje različne tečaji: pilates za nosečnice, pilates traditional, pilates z rekviziti in aero pilates flow.

pilates vaje 12. januar Kaj dogaja Brezplačne pilates vadbe

Brezplačno tekaško druženje

Salomon Running Academy je serija brezplačnih tekaških druženj. Prvo v leta 2019 se bo odvijalo 12. januarja ob 9. uri na Veliki planini. Pripravljeni bosta dve progi – 12 in 18 kilometrska.

Velika Planina 12. januar Kaj dogaja Brezplačno tekaško druženje na Veliki planini

Tečaj prve pomoči za otroke

Društvo mamice za mamice v soboto, 12. januarja, ob 10. uri v prostorih Mestne knjižnice Kranj prireja brezplačni tečaj prve pomoči za otroke. Delavnica je sestavljena iz teoretičnega in praktičnega dela in traja 90 minut.

Družina 12. januar Kaj dogaja Tečaj prve pomoči za otroke

Pohod na Debelo Peč

Planinsko društvo Ljubljana-Matica v nedeljo, 13. januarja, ob 7. uri organizira pohod na Debelo peč. Pohod je primeren za vse planince in traja približno pet ur.

sneg gozd pokljuka 13. januar Kaj dogaja Pohod na Debelo peč
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.