Magazin
637 ogledov

7 pravil na službeni zabavi

zmenek, restavracija, vino, par, ženska, moški
1/7
Žurnal24 main
Pogovori o službenih zadevah ne spadajo na novoletno zabavo.

Čas božičnih in novoletnih službenih zabav je tu. Da se na njih ne bi zamerili sodelavcem ali nadrejenim, vam v galeriji ponujamo nekaj osnovnih pravil vedenja, ki se jih po mnenju Silke Schneider-Flag, avtorice pred kratkim izdane knjige Veliki novi bonton, morate držati.

Preverite, ali je povabljen tudi partner
Vabilo na službeno zabavo lahko velja le za vas ali pa je vanj vključen tudi spremljevalec. Če niste prepričani, komu je vabilo namenjeno, se o tem pred prihodom pozanimajte pri organizatorju zabave. Biti edini, ki med sodelavce pripelje partnerja, je neolikano in za vse udeležene tudi malce neprijetno. Preden svojo boljšo polovico pripeljete na zabavo, razmislite tudi o tem, ali se bo med vašimi sodelavci dobro počutil ter ali bo lahko z njimi navezal stike in preživel prijeten večer. Na zabavo, na kateri bo vaš spremljevalec ves večer odvisen od vas, raje pojdite sami.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.