Magazin
6 ogledov

Big Brother: Nova tekmovalca čakal šok

alen
1/2
Kanal A
Big Brother. Šov je morala zapustiti Tamara, vselila pa sta se 26-letni Alen in 25-letni Simon.

Tamara Sobotič | Avtor: Ana Gregorič Ana Gregorič
Hiša Big Brother je  dobila nova stanovalca, 26-letnega Alena iz Mirne in 25-letnega Simona iz Kranja. Nova tekmovalca se še nista pridružila ostalim, ampak bosta nekaj dni preživela v ločenem delu hiše, kjer se bosta pripravljala na posebno nalogo. Pred ostalimi se bosta namreč morala pretvarjati, da sta par.

Adijo, Tamara!

Ta teden so bili nominirani Alma, Tamara, Dalibor in Klemen. Gledalci so odločili, da mora iz šova Tamara. Za njo bo najbolj žaloval Erik, s katerim se je svetlolaska zapletla v romantično razmerje. Erik je bil po njenem odhodu besen na Daliborja, ki se je menda smejal. "On se bo smejal. Cigan,“ je bil jezen in se hotel z njim soočiti, a ga je Jasmin pomiril. Ko ga je objel, je Erik zajokal.

Erik je jezen na Daliborja predvsem zato, ker je bojkotiral tedensko nalogo, saj je bil prepričan, da gre danes domov. Kljub temu je prihodnji teden varen pred nominacijami, saj je njegova skupina zmagala. Erik tega ne more razumeti ...

Solze so tekle tudi v studiu, ko se je voditeljici Manji Plešnar pridružila izpadla tekmovalka, ki je rekla, da bo Erika pričakala v studiu, ko bo njegovega bivanja v šovu konec. Pojasnila je tudi, da je zunaj ne čaka nobena simpatija in da se je najslabše razumela z Almo, ker do drugih nima spoštljivega odnosa. "Nisem hotela še domov,“ je še priznala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.