Magazin
115 ogledov

Bivši me je pošteno obdelal

seksi Shutterstock
Imela sem perfektno načrtovan dan in verjela, da bo šlo vse kot po maslu. Iz pisarne na kosilo z namestnikom direktorja Damjanom, potem v trgovski center po lepo obleko, nato domov pod prho in še ravno pravi čas nazaj v mesto proti dvorani, kjer se je obetala vrhunska prireditev. Seveda z mojim novim ljubimcem, Boštjanom.

Do kosila je šlo še vse v redu, potem pa se je prvikrat zalomilo. Nekaj miz stran je sedel moj bivši. Čeprav sem ga vrgla iz stanovanja, ker me je prevaral, mi je srce pognalo pod brado in zdelo se mi je, da me noge ne bi zdržale, če bi vstala. Hinavsko se mi je nasmehnil, pomahal in nakazal nekaj v smeri: "O, a imamo že novega?" Skoraj neopazno sem odkimala, pa čeprav se mi v resnici ne bi bilo treba opravičevati za karkoli. Ko je šel Damjan na stranišče, se je moj bivši nemudoma pognal proti meni. Z rokama se je naslonil na mizo, se sklonil nadme in mi v smehu navrgel nekaj zbadljivk. Na koncu je pristavil, da me noro pogreša in da bi se lahko kaj pogovorila.
Nato je odšel nazaj za svojo mizo, mene pa vso zmedeno pustil v Damjanovi družbi. Niti pešačenje do doma me ni zbistrilo.

Kupila sem si neko nenavadno obleko in se ob izbiri čudila sama sebi. Bila je preveč izzivalna, preveč odprta in je premočno poudarjala moje, sicer lepe, obline. Nadela sem si jo in se postavila pred ogledalo. Zares sem bila videti mamljivo v njej in najmanj, kar sem tisti hip potrebovala, je bil zvonec pri vratih. Preobleči se nisem mogla, saj bi predolgo trajalo, zato sem vrata odprla oblečena kot lepotica z naslovnice in izbuljila oči. Bil je moj bivši, v roki držal šopek rož in prav tako debelo gledal kot jaz. "Darja … fenomenalna si! Si zdaj takšna vsak dan?" Ne vem, kaj mi je bilo. Morda njegov nastop, rože ali pa kaj tretjega.

Zgrabila sem ga za ovratnik, potegnila v stanovanje in zaloputnila vrata. Pozabila sem svojo jezo do njega, ko me je prevaral z najboljšo prijateljico. Že ves čas sem se prepričevala, da je bil preveč nalit in zaveden, da bi ga tako grobo kaznovala, v tistem trenutku pa sem odpovedala na celi črti. Med strastnimi poljubi sem čutila, kako mi obleko vleče navzgor, nato pa odskočila, kot bi pod mojo zadnjico zakuril ogenj. "Oprosti ljubica, hehehe!" je dejal in odložil vrtnice na omarico za čevlje. Pohotno je zgrabil za mojo zadnjico in me dobesedno dvignil v naročje. Oklenila sem se ga z nogama, nato pa me je odnesel v spalnico. Seveda je dobro vedel, kje je.

Njegove ustnice so prekrile moje prsi, prsti pa so se borili z mojimi spodnjicami in boj na koncu tudi dobili. V trenutku je izginil tja dol in lahko sem se le prepustila užitku, ki je preplavil moje telo. Njegov jezik je moja češpljica še kako dobro poznala in ga tudi že pogrešala. Kolena mi je izmenično vleklo skupaj in narazen, mravljinčki pa so se naselili v moj nabrekel gumbek, ki me je zaradi nore vzburjenosti potisnil preko vseh meja. Nesramno sem ga začela nagovarjati, naj me dobro obdela. Naj mi zabije svojega velikega tiča do konca in naj ne preneha, dokler mi ne pride.
To je rad storil. Nikoli ni sebe postavljal v prvo vrsto in je močno užival ob pogledu na orgazmično žensko pod seboj, ki potešena in zadovoljno ječi.

Tudi tokrat ni bilo nič drugače. Z rokama je objel moji ritnici, me dvignil od postelje in me pripravil do tega, da sem se do konca obdržala samo na komolcih. Šele potem je končal tudi sam, in to na kakšen način! Ponosno se je prijel za velikega tiča, iz katerega je v loku brizgnilo po moji obleki, ki je bila za tisti dan seveda uničena. Sicer pa mi je bilo vseeno. Ob takšnem povratku na Boštjana niti pomisliti nisem mogla več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.