Magazin > Bizarno
3593 ogledov

Cene na Hrvaškem dosegle vrh, še burek ni več poceni!

Burek Profimedias
Te dni duhove buri ta videoposnetek.

“Grem v Dubai na burek” je naslov videoposnetka, ki te dni močno razburja hrvaško in širšo javnost. V njem je vplivnica Lada Kušec Deči s sledilci delila video, v katerem je poskusila najdražji burek na svetu.

V Dubrovniku je zavila v lokal, kjer je za tri palčke bureka plačala 20 evrov. “Vzela sem sirov, špinačni burek in burek s teletino. Pričakovala sem, da bo to prevara turistov. Ampak to je zelo dobro, predvsem burek s teletino. Sirov in špinačni nista dovolj slana."

"A vseeno za takšen burek nikoli več ne bi dala 20 evrov, ker vem, da dobim enakega tudi za 2 evra. Zato mu s tega vidika dajem oceno 3 od 10 , ampak z vidika podjetništva in marketinga, dam oceno 100 od 10. Zaradi tega so tudi odprli podružnico v Dubaju,” je še povedala.

Posnetek si je ogledalo več kot 700 tisoč ljudi, med njimi so mnogi komentirali: ‘Jaz za to že ne bi dala 20 evrov’, ‘20 evrov tudi je prevara’, ‘Jaz bi za ta denar vzel 12 burekov’, ‘Boljše, da si za ta denar plačala bencin do Bosne, da se naješ, kot je treba’.

Kaj menite, je vreden denarja?

@s.lada.k

Idem u dubai na burek

♬ Dubai - Tea Tairovic

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:10 19.avgust 2024.

    Cene iste kot v sloveniji