Magazin > Bizarno
18428 ogledov

Grozljivo: Takole je delfin napadel svojo trenerko

delfin youtube
V Miamiju so oboževalci nemočno gledali napad delfina na svojo trenerko.

V Miami Seaquariumu, ki ga je inšpekcija že pred časom vzela pod drobnogled zaradi neprimernega ravnanja z živalmi, je med nastopom prišlo do incidenta. Trenerka je po nesreči z roko opraskala delfina po imenu Sundance, ki se je nato vanjo večkrat namenoma zaletaval. Kot so razložili pri akvariju, je bila trenerkina nepazljivost za žival zelo boleča, zato je prekinila rutinski nastop in jo napadla. "Oba dobro okrevata," so še dodali.

"To ni bila nesreča. To je agresija," pa je posnetek pokomentirala veterinarka Jenna Wallace, ki je nekoč delala za Miami Seaquarium in dodala, da je morala 28-letna trenerka zaradi poškodovanih reber v bolnišnico.

Wallace tudi pravi, da to ni bil prvi napad tega delfina na trenerja. Za incident veterinarka krivi odgovorne. "Slišala sem, da so zmanjšali količino hrano in povečali interakcijo. Če je to res in veš, da imaš problematično žival, si prosil za težave."

 

 

Komentarjev 3
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 20:41 13.april 2022.

    Divje živali niso za v ujetništvo in dresuro.

  • sam1 13:48 13.april 2022.

    Če bi trenerko zaprli v kletko,pa jo dnevno več ur silili v neka dejanja bi tudi ona ob pravi priliki napadla svojega "trenerja"....