Magazin > Bizarno
43 ogledov

Hočeš poroko? Zberi milijon prijateljev!

Skupina ima šele slabih 12 tisoč članov. (Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Bodoča nevesta je od svojega zaročenca dobila nenavadno zahtevo, ki pa je najverjetneje ne bo mogla izpolniti.

Britanca Kelly Coxhead in Paul Mappletorpe sta po desetih letih zaroke končno določila datum poroke: 11. november 2011. Toda Paul od svoje zaročenke ne pričakuje le, da se bo ubadala s poročno obleko, čevlji, pričesko in podobnim, temveč mora do omenjenega datuma na Facebooku zbrati vrtoglavo število prijateljev, drugače poroka odpade.

"Po desetih letih sem mu rekla, da je že čas, da me odpelje do oltarja. Rekla sem mu celo, da bom ustanovila skupino na Facebooku, s čimer se je strinjal, toda sedaj zahteva, da zberem milijon ljudi, ki me bodo podpirali," je povedala nesrečna Kelly, ki pravi, da svojega zaročenca ne more omehčati.

"Na svetu živi več kot šest milijard ljudi. En milijon je manj kot en odstotek. Njen oče se skupini še ni priključil, pa bi me moral podpirati," pravi neomajni Paul. Skupina ima trenutno okoli 12 tisoč članov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.