Švicarski slaščičarski mojstri so potrebovali celo desetletje, da so ustvarili roza KitKat, ki je obogatena z naravno obarvanim kakavom. Čokoladica je že na voljo v Koreji, na Japonskem in v Veliki Britaniji.
Čokoladica v barvi roza šminke ima unikaten in intenziven sadni okus, ki pa ga niso ustvarili s pomočjo dodatnih barvil in ojačevalcev okusa, pač pa so barvo in okus dosegli le s posebno izbranimi semeni kakava, ki rastejo na Slonokoščeni obali, Ekvadorju in v Braziliji.
Gre za naravno obarvano čokolado iz rubinastih semen kakava, ki jo je ustvaril priznani švicarski slaščičar Barry Callebout, največji poznavalec kakava na svetu, ki je rubinasto čokolado brez dodatkov barvil ustvarjal celo dekado. Ni tako sladka kot mlečna čokolada, je pa zato toliko bolj intenziven njen okus. Gre za prvo povsem naravno obarvano čokolado po osemdesetih letih, takrat je namreč Nestle na police poslal svojo prvo belo čokolado.