Magazin > Bizarno
26 ogledov

Obamo po nesreči osumili posilstva

Barack Obama Youtube
Petek, 13. Ne, ni šlo za neslano šalo, temveč za napako. Večernim novicam TV postaje Fox 5 San Diego se je pripetila neljuba napaka, ko so pri poročanju o osumljencu spolnega napada objavili fotografijo ameriškega predsednika Baracka Obama.

Ob 22.04 na petek, 13. februarja,  je uredništvo novic TV postaje Fox 5 San Diego presenetil neprijeten pripeljaj. "V primeru spolnega napada na Državni univerzi v San Diegu ne bodo sprožili sodnega postopka zoper edinega osumljenca," je poročala voditeljica večernih poročil Kathleen Bade, medtem ko se je na ekranu prikazala fotografija ameriškega predsednika Baracka Obame, pod njo pa napis "Ne bodo sprožili sodnega postopka“.

V uredništvu so napako nemudoma opazili, gledalci pa so v Obamovo fotografijo lahko strmeli pet sekund. "Zgodila se je nesreča, nikakor se to ni zgodilo nalašč,“ je pojasnil Mike Willie, urednik poročil.

Za napako se je ekipa gledalcem opravičila dva dni pozneje, v nedeljo, prav tako v večernih poročilih. "Za vas imamo tudi opravičilo. V petek ob 10. uri zvečer smo nehote objavili fotografijo predsednika Obame medtem, ko smo poročali o lokalni zgodbi. Napako resnično obžalujemo,“ je opravičilo prebrala Misha DiBono, opravičili pa so se tudi na spletni strani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.