Magazin > Bizarno
47 ogledov

Padalske spodnjice pogasile požar

Jenny Marsey z ožganimi spodnjicami. Žurnal24 main
Tangice so mogoče bolj vznemirljive, a z njimi ni mogoče pogasiti požarja. Dobre stare XXL spodnjice so dom britanske družine rešile pred opustošenjem.

Jenny Marsey iz Hartlepoola na severovzhodu Velike Britanije je imela srečo, da je imela pri roki svoje spodnje perilo. Njen sin in nečak sta namreč v nedeljo želela na olju ocvreti nekaj kruha, in sta ponev za nekaj trenutkov pustila nenadzorovano. V tem času je olje zajel ogenj. Katastrofa je bila že skorajda neizbežna, vendar je Marseyeva, ki jo je, mimogrede, nekoliko več v krilu, prisebno pograbila svoje spodnjice iz košare za umazano perilo, jih zmočila in vrgla čez ponev. Spodnjice bi ustrezale naši meri 50, zato so popolnoma prekrile goreče olje in pogasile ogenj.

53-letna Marseyeva se dogodka, zaradi katerega bi lahko ostala brez hiše, spominja prešerne volje. "Moje padalske spodnjice, ki sem jih kupila za šest evrov, so se izkazale za zelo koristne. Nadomestile so kar celo odejo. Če bi uporabile majhne spodnjice svoje hčerke, požara ne bi mogla pogasiti." je dejala med smehom. Pohvale za hitro in učinkovito razmišljanje je prejela tudi od lokalne gasilske brigade.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.